Beauty

Modele de unghii simple și elegante! Cele mai frumoase sugestii pentru anul 2019

adelina.duinea
January 28, 2019 14:57 PM

Deseori, modelele de unghii simple și elegante pun accentul pe simplitatea, dar şi pe detaliile atent alese. Cum unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, trebuie să le acorzi atenţie. Pentru fiecare petrecere sau eveniment special, alegi cu grijă ținuta, accesoriile, machiajul și coafura. Nici manichiura nu trebuie trecută cu vederea!

Cele mai frumoase modele de unghii simple pentru anul 2019

Manichiurile pentru evenimente speciale pot fi atât simple, cât și extravagante. Ce ne interesează încă acum sunt acele modele simple, dar de efect pe care le poți purta atât la o gală, cât și la picnic. Iată sugestiile noastre!

Modele de unghii simple și elegante: Unghii perlate

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt extrem de elegante și delicate. Spre deosebire de celelalte, rafinamentul acestui model este cel mai bine complimentat prin accesorii și piese vestimentare la fel de subtile.

Citește și: Modele de machiaj de Valentine’s Day, inspirate de vedetele de la Hollywood

Modele de unghii simple: Unghii cu „foiță de aur”

Manichiura cu aspect de „foiță de aur” este deja preferata marilor fashioniste ale lumii. În realizare, poți apela la clasicul nude sau la negru, însă cu puțină imaginație și culoare, modelul ales ar putea fi mult mai spectaculos.

Modele de unghii simple și elegante: Unghii magnetice

Îndrăznește să ieși din zona ta de confort! Deși sunt ceva mai greu de purtat și asortat, asta pentru că unghiile magnetice sunt cu atât mai spectaculoase cu cât nuanța ojei este mai închisă, această manichiură te poate face să strălucești.

Modele de unghii simple și elegante: Unghii mate

Designul unghiilor mate poate fi o alternativă senzațională a unghiilor lucioase obișnuite. Sezonul acesta, manichiura mată a intrat rapid în topul preferințelor doamnelor și domnișoarelor. Dacă ești atrasă de un stil clasic, potrivit pentru orice ocazie, nu poți da greș cu unghiile mate!

Citește și: Cum să porți „living coral” în ținutele casual

Modele de unghii simple: Unghii french

Manichiura french arată grozav atât pe unghiile scurte, cât și pe unghiile lungi, indiferent de forma lor. În plus, este ușor adaptabilă și poate fi transformată rapid dintr-o variantă clasică într-una jovială și modernă.

Citește și: Ținute casual pentru primăvară 2019! Cum scoți un outfit în evidență

Surse: www.yve.ro ; www.eva.ro ; www.unica.md