Beauty

Modele unghii 2019 pentru primavară! Noile tendințe în materie de manichiură

adelina.duinea
February 18, 2019 15:04 PM

În materie de manichiură, anul 2019 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și de protejarea acesteia. Așadar, ce unghii se poartă în primăvara lui 2019?

Modele unghii 2019 pentru primavară

Modelele acestea nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității. Referitor la forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe. S-au purtat unghiile dreptunghiulare, cele ascuțite, unghiile perfect rotunjite. Iată că acum cele mai „cătuate” au formă migdalată, imediat după aflându-se unghiile complet naturale. Lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea lungă, înclinând cel mai adesea spre scurte, nu lungi. Iată propunerile noastre.

Modele de unghii 2019 pentru primavară: Aplicații pe unghii

Unghiile naturale cu aplicații de perle sau pietre sunt favoritele anului 2019. Simplu de realizat, însă greu de întreținut, unghiile statement sunt perfecte pentru evenimentele la care vrei să ieși în evidență. Unice, spectaculoase și complet ieșite din comun, machiura cu aplicații este perfectă pentru zilele însorite de primăvară și vară.

 

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Modele unghii 2019 pentru primavară: Culori pastelate

Manichiura în culori pastelate nu este nici, nouă nici spectaculoasă. Este simplă, elegantă și în ton cu nuanțele vii ale anotimpurilor calde.

Modele de unghii 2019 pentru primavară: Alb-negre

Unghiile albe, negre sau alb-negre nu se vor demoda niciodată. Ușor de obținut și întreținut, unghiile acestea sunt cea mai bună alegere pentru un look chic și rafinat.

Citește și: Cele mai frumoase modele de unghii simple pentru anul 2019

Modele unghii 2019 pentru primavară: Nude 

Aproape insesizabile, unghiile nude sunt foarte delicate și finuțe. Potrivite atât sezoanelor reci, cât și celor calde, unghiile nude cu modele de flori, pene sau alte desene sunt rețeta sigură a unei manichiuri impecabile.

Modele de unghii 2019 pentru primavară: Culori intense

Ceva mai potrivite verii, unghiile în nuanțe aprinse de roșu, albastru, mov sau galben sunt menite să-ți „coloreze” și împrospăteze zilele calde de primăvară.

Citește și: Modele de unghii french alb

Sursă: www.andreearaicu.ro