Beauty

Modele de unghii pentru Valentine’s Day

adelina.duinea
February 18, 2019 14:46 PM

Întreaga lună februarie stă sub semnul iubirii! Acest lucru trebuie să se vadă și în modelele manichiurii alese de tine. De Valentine’s Day micile detalii fac diferența, iar unghiile cu inimioare, viu colorate sau artistice te pot ajuta să pătrunzi în atmosfera romantică. Iată ce modele de unghii pentru Valentine’s Day am ales pentru tine!

Modele de unghii pentru Valentine’s Day! Cele mai simple idei

În această perioadă, la fel ca în orice altă perioadă de altfel, unghiile tale trebuie să arate impecabil. Alege culorile și modelele care să se potrivească nuanței pielii tale, precum și sărbătorii iubirii. Pentru manichiura de Valentine’s Day poți miza întotdeauna pe roșu, o culoare puternică și elegantă. Dacă vrei ca unghiile tale să iasă mai mult în evidență, alege puțin glitter sau un lac mat.

Dacă îți dorești o manichiură mai elaborată, inimioarele, mesajele de iubire sau desenele artistice pot transforma în mod radical aspectul unghiilor tale.

Optează pentru nuanțe calde, iar dacă roșul ți se pare mult prea comun, diferitele tonuri de roz și chiar și negrul te pot ajuta să obții o manichiură specială și în tendințe. În cazul în care ești adepta unui stil clasic, manichiura french este cea mai inspirată idee. De Valentine’s Day poți completa această manichiură cu diferite modele cu motive romantice.

Citește și: Modele de unghii french alb! Cele mai frumoase idei

Modele unghii Valentine’s Day: Modele cu inimioare

Citește și: Modele de unghii simple și elegante! Cele mai frumoase sugestii pentru anul 2019

Modele unghii Valentine’s Day: Modele artistice

Citește și: Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Modele unghii Valentine’s Day: Modele cu mesaje 

Citește și: Modele pentru unghii migdală 

Sursă: www.avantaje.ro