General

Modelul britanic Danielle Lloyd este însărcinată pentru a cincea oară!

elena.toader
May 27, 2021 16:25 PM

Danielle Lloyd a dezvăluit că este însărcinată pentru a cincea oară. Modelul nu a deyvăluit, însă, care este sexul copilului.

Vedeta de 37 de ani este deja mamă a patru băieți: Archie (10 ani), Harry (9 ani) și George (7 ani) pe care îi are cu fostul soț, Jamie O’Hara. Şi Ronnie (3 ani), cu Michael O’Neill, cel cu care s-a măritat în aprilie 2019.

Britanica a mărturisit că și-ar dori tare mult ca al cincilea copil să fie o fată. Însă, frumoasa blondă a explicat că cel mai important este ca bebelușul să fie sănătos.

„De-abia aștept să devenim o familie de șapte. Știu că există posibilitatea să fie tot băiat. Dar, desigur, cel mai important lucru este ca bebelușul să fie sănătos. Iar dacă nu va fi fată, vom încerca din nou. Suntem încântați. Te rog să fie fată! Michael speră să fie fată. Iar băieții sunt disperați, de asemenea. Sunt convinși că este fetiță”, a mărturisit Danielle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

Anul trecut, vedeta a fost în prim plan din cauza declarațiilor sale controversate. Acesta a vorbit despre planurile de a folosi tratament pentru a alege sexul copilului. Totul după ce a fost diagnosticată cu ovare polichistice și endometrioză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd)

Sursa foto: Instagram Danielle Lloyd