News

Modelul Christy Giles a fost ucis! Polițiștii i-au găsit cadavrul în fața unui spital

maria.apostol
November 18, 2021 13:08 PM

Cadavrul lui Christy Giles a fost aruncat în fața unui spital din Los Angeles. Polițiștii suspectează că manechinul a fost ucis și încearcă să găsească un cerc de suspecți.

Familia celebrului model i-a implorat pe toți cei care pot oferi informații despre ultimele ore ale modelului să sune la poliție și să colaboreze cu anchetatorii.

După ce au fost văzute vineri seara la o petrecere, Giles, în vârstă de 24 de ani, și designerul Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani, au fost găsite pe stradă, în locuri diferite, la câteva ore distanță. Giles a fost declarată moartă la fața locului, iar Cabrales-Arzola se află în prezent în comă, potrivit click.ro.

Giles ar fi fost drogată înainte de a fi ucisă

Soțul lui Giles, Jan Cilliers, a susținut că a văzut un videoclip cu trei bărbați mascați îmbrăcați în negru, care le-au aruncat pe fete pe stradă, în California de Sud. Aceștia au fost văzuți într-o Toyota Prius fără numere de înmatriculare, relatează New York Post.

Cilliers susține că aceiași bărbați au lăsat-o pe Cabrales-Arzola în stare critică în fața spitalului Kaiser Permanente din West LA, două ore mai târziu.

Văduvul îndurerat suspectează că Giles a fost drogată, deoarece a fost găsită heroină în corpul modelului, pe care el nu crede că Christy Giles și-ar fi administrat-o în mod voluntar.