Vedete

Modelul Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik! Cântărețul este acuzat că și-a lovit soacra

maria.apostol
October 29, 2021 14:28 PM

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit după șase ani de relație. Totul s-ar fi întâmplat după ce cântărețul și-ar fi lovit soacra, pe Yolanda Hadid. 

Fostul cuplu are împreună o fiică, Khai, în vârstă de 1 an, însă nici măcar acest aspect nu pare sămai conteze pentru relația lor.

Nu sunt împreună acum”, a declarat o sursă pentru E! News. Vestea privind despărțirea cuplului vine la scurt timp după ce în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora Zayn ar fi lovit-o pe mama lui Gigi, Yolanda Hadid.

Neg ferm că am lovit-o pe Yolanda Hadid”, a declarat solistul pentru TMZ. „Pentru binele fiicei mele, refuz să ofer alte detalii”, a continuat. Totodată, solistul a mărturisit că speră ca Yolanda să „revină asupra acuzațiilor false și să facă un pas către vindecarea acestor probleme familiale în privat”.

Ulterior, pe Twitter, Zayn a mai scris: „Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea. Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele, care a intrat în casa noastră când ea nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă”, a declarat artistul.