Vedete

Modelul Gisele Bündchen a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de alcool și tutun!

Camelia
October 3, 2022 12:30 PM

Dezvăluirile uluitoare le-a făcut chiar celebrul model model brazilian, care a admis că doctorii au avertizat-o să-și schimbe radical stilul de viață, altfel își pune viața în pericol! 

Una dintre cele mai apreciate și bine plătite modele din lume, brazilianca Gisele Bundchen ascunde o parte întunecată din perioada ei de glorie. Atunci când marii designeri se băteau pe ea, contractele se semnau pe bandă rulantă și la fel câștiga și milioanele.

Toată presiunea care s-a pus pe cea supranumită ”Zeița frumuseții” i-a dezvoltat stări grave de anxietate pe care a încercat să le ”rezolve” printr-o metodă care o putea ucide într-o zi!

Din exterior părea că am de toate și aveam doar 22 de ani. Pe dinăuntru simțeam de parcă am ajuns la fund, îmi începeam ziua cu un Frappuccino cu frișcă și trei țigări, apoi beam o sticlă de vin în fiecare seară. Imaginează-ți ce mi-a făcut asta în mintea mea…”, a declarat aceasta pentru dailymail.com.

Aceste vicii o distrugeau ușor, iar după recomandarea unei prietene, care i-a sugerat să fie consultată de un medic, viața ei s-a schimbat radical.

Cred că atunci am avut cele mai grave migrene din viața mea. Doctorul, era francez, îmi spunea Adrenalina. Îmi amintesc că m-a avertizat: „Ei bine, vrei să trăiești? A fost atât de simplu…”, a recunoscut modelul.

Gisele Bündchen: ”Pe măsură ce am îmbătrânit, am devenit mai confortabilă în propria piele”

Trei luni mai târziu, simptomele generate de anxietate au dispărut, vedeta trezindu-se  zilnic la ora 5 dimineața pentru a medita și a se antrena.

Acum, la 40 de ani și fericită căsătorită și cu doi copii și recunoaște că trăiește ”un alt început”.

Cu toate că societatea pune uneori mult prea mult accent pe întinerire și nu pe frumusețea înaintării în vârstă, care vine, la fel ca orice perioadă, cu foarte multe lucruri frumoase, Gisele a povestit cum își acceptă vârsta. Dar și cum încearcă să se regăsească într-un mod mult mai profund.

Vârsta este un lucru frumos. Este o parte naturală a vieții, dar poate fi și provocatoare. Cu siguranță am văzut schimbări la pielea mea de-a lungul anilor”, a spus supermodelul pentru Allure.

Când privesc aceste schimbări, văd o reflecție a tuturor anilor trăiți până acum. Simt un sentiment incredibil de recunoștință. Pe măsură ce am îmbătrânit, am devenit mai confortabilă în propria piele. Și sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență și pentru fiecare an din viața mea de până acum”, a continuat ea.