Fashion

Modelul Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

adelina.duinea
May 11, 2019 11:10 AM

Linda Evangelista este unul dintre cele mai cunoscute supermodele ale secolului trecut! Originară din Ontario, Canada, modelul și-a început cariera în 1980, după semnarea unui contract cu agenția Elite Model Management.

Începuturile carierei sale în modă

La doar 19 ani, Linda apare pe coperta „L’Officiel”, pentru ca un an mai târziu să înceapă colaborarea cu Karl Lagerfeld, devenind muza lui. Designerul a spus despre Linda că „nu există model în lume mai profesionist decât ea”, menționează Verdict.ro.

Ulterior, Linda a devenit și muza lui Gianni Versace, alături de care a început să lucreze în 1987. Pe lângă cei doi, modelul a lucrat pentru Valentino, YSL, Azzedine Alaïa, Oscar de la Renta, Giorgio Armani, Mugler, Jil Sander și mulți alții.

Citește și: O istorie a top-modelelor secolului trecut

În toamna anului 1988, la sugestia fotografului Peter Lindbergh, Evangelista se tunde scurt. Noul hairstyle nu a fost prea bine primit de industrie, modelul fiind dat afară din 16 showuri. Totuși, până în primăvara anului următor, tunsoarea sa deja devenise faimoasă, fiind cunoscută sub numele „The Linda”.

Modelul a devenit faimos și pentru dezvăluirea faptului că avea „obiceiul de a nu se trezi niciodată pentru mai puțin de 10.000 de dolari pe zi”. În prezent, la 54 de ani, modelul face muncă de caritate și are un brand de skincare.

Relațiile controversate ale fostului supermodel

Linda a fost căsătorită între anii 1987 – 1993 cu Gerald Marie, agent la casa de modă Elite. După, tânăra are o serie de escapade. În 1999, Linda are o relație scurtă cu fotbalistul francez Fabien Barthez și deși rămâne însărcinată, tânăra face avort.

Citește și: Cine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen și multe altele

Mai târziu, pe 11 octombrie 2006, Linda naște un băiat, Augustin, fiul miliardarului care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen și multe altele.

Linda, de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

În prezent, deși colegele sale de breaslă și-au menținut fizicul de invidiat, Linda se luptă cu kilogramele în plus. Surprins de paparazzi, fostul model este neîngrijit și pare complet lipsit de viață.

Citește și: Salma Hayek, în costum de baie la 52 de ani! Cum arată actrița