News

Momente de tandrețe între Jennifer Lopez și Alex Rodriguez! Cum au fost surprinși

iulia.statie
January 21, 2021 15:05 PM

După ce Jennifer Lopez a cântat la ceremonia de inaugurare a președintelui Joe Biden, aceasta a fost surprinsă alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, cei doi împărtășind un moment de tandrețe ce ne-a bucurat nespus.

Pe aceeasi temaCine este Jill Biden, soția președintelui ales al Statelor Unite, Joe Biden

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, momente de tandrețe

După ce a cântat ‚This Land is Your Land’ și ‚America the Beautiful’, Jennifer Lopez s-a așezat lângă alesul ei, ce i-a oferit un sărut pentru a o felicita. Totuși, Alex Rodriguez a continuat să își țină masca pe față și în acest moment, ținând cont de regulile impuse de eveniment.

Jennifer Lopez s-a făcut remarcată și prin ținuta sa. Aceasta a optat pentru un look all white, format dintr-o cămașă cu volane, pantaloni cu un croi larg și o jachetă lungă din tweed, toate semnate Chanel, pentru a rămâne în ton cu toate piesele afișate și de celelalte femei prezente la eveniment. Monocromia a fost preferată la ceremonia de inaugurare a noului președinte al Statelor Unite, iar fiecare ținută a transmis un mesaj.

Cântăreața și partenerul ei l-au susținut pe Joe Biden pe parcursul campaniei sale prezidențiale, iar aceasta a avut mari emoții atunci când a venit vorba de marele eveniment. Alex Rodriguez vorbea recent despre apariția soției sale la ceremonie, dezvăluind că are Jennifer își făcuse planuri mari.

Jennifer Lopez, emoții uriașe înainte de ceremonie

„Este interesant că are cele mai mari emoții legate de Washington D.C. din cauza responsabilității. Vrea mai mult decât orice să aducă oamenii împreună, să inspire persoane. Muzica și sportul fac acest lucru mai bine decât orice. Are ceva foarte interesant planificat. O să vă placă.”, a spus acesta pentru gazda show-ului ‚The Tonight Show’, Jimmy Fallon.

Jennifer Lopez nu este singura vedetă ce a cântat la ceremonia unde Joe Biden a fost numit noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Și Lady Gaga, ce a fost o mare susținătoare a candidatului democrat a fost prezentă și ne-a oferit un moment minunat.