Vedete

Monica Bârlădeanu a avut o apariție spectaculoasă într-o rochie tip furou, cu decolteu adânc

maria.apostol
September 12, 2021 09:24 AM

Una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Monica Bârlădeanu se mențină într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 42 de ani. 

Într-o poză publicată recent pe Instagram, Monica Bârlădeanu apare într-o rochie furou, nude, ce-i vine lejer pe trupul perfect sculpat. Ba mai mult, actrița a ales să-și completeze ținuta cu un sacou pe care-l poartă pe umeri, neglijent, dar și cu niște cercei argintii, lungi și brățări.

”Superbă!”, ”Una dintre cele mai frumoase românce.”, au fost doar câteva dintre aprecierile fanilor. Monica Bârlădeanu a dezvăluit că reușește să se mențină în formă cu ușurință, mergând deseori la masaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Este cel mai profund masaj anticelulitic pe care l-am experimentat vreodată. E șmecher rău de tot. Încep cu tălpile. Și acolo la aripioare îmi prinde bine. Îți ia foc fundul, efectiv, e bine de tot. Nu m-am învinețit absolut deloc. Viteza rolelor de la aparat crește progresiv și nu are un impact violent asupra corpului. Am febră musculară în zonele unde era nevoie de lucru”, a spus Monica Bârlădeanu pe una dintre rețelele de socializare.