Fashion

Monica Bârlădeanu, despre stilul ei vestimentar: „Am această pasiune pentru sacourile mari în care poți să te ascunzi”

iulia.statie
October 4, 2019 16:29 PM

În luna septembrie a avut loc Elle Trends Party, un eveniment ce a reunit lumea modei autohtone, artiști, influenceri, pentru a celebra, așa cum și numele îi spune, tendințele noului sezon.

Pe aceeasi temaPe ei i-a iubit Monica Bârlădeanu! Bărbații din viața vedetei TV

Invitații au fost provocați să implementeze în stilul propriu tendințele actuale, creativitatea lor fiind stimulată de dress code-ul evenimentului, „Make it fashion”.

Monica Bârlădeanu, despre stilul ei vestimentar: „Am această pasiune pentru sacourile mari în care poți să te ascunzi”

Monica Bârladeanu a ales să poarte o ținută formată din sacou oversized, jeans și cizme până la genunchi, foarte în vogă în acest sezon. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii statement aurii.

Despre preferințele în materie de stil vestimentar, aceasta a recunoscut: „Am această pasiune mai nou pentru sacouri mari în care poți să te ascunzi lejer când nu vrei să stai incomod într-o rochie. Da, asta este noua mea pasiune, sacourile oversized.”

Întrebată despre timpul pe care îl alocă pregătirii pentru un eveniment, Monica a dezvăluit: „Astăzi mi-a luat 45 de minute. Mă machiez și cu ochii închiși în momentul acesta.”

Aceasta a recunoscut că nu apelează la un stilist, ci alege singură piesele vestimentare. „Nu mai petrec așa de mult timp, îmi știu corpul, știu ce îmi trebuie. Sunt mult mai disciplinată acum decât eram în anii trecuți când sufeream de o formă de bulimie vestimentară, cumpăram multe dar purtam două din șapte cumpărate.”, a spus frumoasa actriță.

Pentru a ne inspira din alegerile ei cu privire la trendurile din sezonul acesta, Monica a dezăluit ce va aborda: „Sunt câteva piese pe care mi le doresc. Acum caut un trench care să îmi placă pentru că am impresia că toamna asta nu voi ieși din el.”

„Mai nou sunt absolut înnebunită după rochiile cu flori, după ciocate deși am în abundență în garderobă. Cred că acestea o să fie piesele pe care o să le port cel mai des toamna asta.”, a continuat Monica Bârlădeanu.