News

Monica Bellucci şi-a scos iubitul tinerel în lume, la Paris Fashion Week! Cu cine se iubeşte actriţa italiancă

andreea voicu
March 7, 2019 16:30 PM

Monica Bellucci nu mai este singură. Actriţa italiancă, în vârstă de 54 de ani, iubeşte din nou! După două mariaje eşuate, Monica Bellucci e iar îndrăgostită.

Pe aceeasi temaEa are 54 de ani, el are 36! Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai cool cuplu al momentului

Ea s-a afişat cu iubitul tinerel pentru prima dată în public. Monica Bellucci se iubeşte cu Nicolas Lefebvre, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care este un sculptor francez.

Monica Belluci şi-a scos iubitul tinerel în lume, la Paris Fashion Week!

Cei doi au venit împreună la prezentarea noii colecţii Chanel din cadrul Paris Fashion Week. Monica şi Nicholas au apărut ţinându-se de mână şi au întors toate privirile. Deşi au o relaţie de mai multe luni, cei doi s-au afişat împreună abia acum din postura de cuplu.

Monica Bellucci şi Nicolas Lefebvre s-au asortat la perfecţie, ea alegând să poarte o pereche de pantaloni negri, largi, la care a asortat un trench gri. În schimb, artistul francez a îmbrăcat un costum în dungi şi în picioare a purtat o pereche de pantofi maro.

Actrița a apărut foarte rar în public cu iubiții săi, Monica fiind foarte discretă cu viața sa personală. De altfel, din 2013 când a divorțat de actorul Vincent Cassel, Monica a fost văzută extrem de rar la brațul unor bărbați. Nici acum nu s-a grăbit. Deși formau un cuplu de ceva timp, Monica și Nicolas abia acum au apărut împreună.

„Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”. Lefebvre a fost fotomodel şi în prezent este proprietarul unei galerii de artă. Trăiesc un moment magnific în existenţa mea”, a mărturisit recent actrița, scrie presa internaţională.

Monica Bellucci a trecut prin două divorțuri. A fost căsătorită în perioada 1990-1994 cu fotograful italian Claudio Carlos Basso. În 1996 l-a cunoascut pe actorul francez Vincent Cassel pe platourile de filmare ale peliculei „The Apartament”. S-au căsătorit în 1999 și au împreună două fiice: Deva, născută în 2004 și Leonie în 2010. Monica Bellucci și Vincent Cassel au divorțat în anul 2013.