Beauty

Monica Panait - tutorial de makeup "Red Carpet Look"

nicoleta.ispasescu
April 16, 2018 13:10 PM

Fire ambițioasă și perfecționistă, Monica Panait este un nume mare în România, remarcându-se datorită talentului, muncii și perseverenței sale. Fiind pasionată de munca pe care o face, Monica și-a asumat încă de la început riscuri și a reușit să își învingă temerile pe care orice om le are la început de drum.

La vârsta de 17 ani Monica Panait a câștigat locul 3 la un concurs important de miss, însă ei i-a plăcut mai mult ce se întâmplă în spatele podiumului, în backstage, astfel că era mai tot timpul cu ochii pe make-up artiști, ca să “fure“ meserie. Doisprezece ani mai târziu ea își urmează visul, făcând ceea ce îi place mai mult: makeup-ul. A fost nevoită să își vândă afacerea pe care o avea, dat fiind faptul că nu se mai putea ocupa de ea.

Monica Panait se poate consideră o persoană norocoasă.

Este rezidentă în America, ceea ce i-a oferit șansa de a putea profesa și acolo. Face naveta între București și Boston, iar acest lucru pare să nu o deranjeze. Monica nu vrea să renunțe definitiv la România, mai ales că aici a ajuns la un nivel foarte mare.

Monica Panait a declarat că experiența din America a fost una frumoasă, dar destul de anevoioasă la început. Astfel că, în momentul în care a ajuns în America “nimeni nu știa cine este Monica Panait“. A fost ca un duș cu apă rece pentru ea. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, prima experiență a Monicăi în America a fost una marcantă. Persoana pe care urma să o machieze s-a ridicat de pe scaun și a refuzat să se lasă machiată de ea, fapt ce le-a determinat și pe celelalte doamne și domnișoare să o ocolească. Artista ne-a mărturisit că mai avea puțin și izbucnea în plâns, dar s-a adunat repede și nu a lăsat această experiență să o împiedice să-și urmeze visul: “Mă gândeam că am venit dintr-un loc frumos, unde lumea aprecia ceea ce fac eu, într un loc frumos, dar unde lumea nu știe cine sunt și ce pot face eu, și nici nu-mi acordă o șansă“.

Monica a acceptat cu plăcere invitația noastră de a ne arăta ce a învățat în America și a propus pentru cititoarele Verdict.ro un make-up de Hollywood, “Red Carpet Look“. Ajunsă în America, artista a trebuit să uite tot ce a învățat în România, pentru că machiajul de acolo este altceva, este diferit, față de make-up-ul care se poartă la noi“.

“Nu îmi place să machiez buze“. Monica ne-a dezvăluit că singurul lucru care îi displace în meseria ei este machiajul buzelor.

Monica Panait vrea să se remarce altfel decât restul colegilor de breaslă. Cea mai mare satisfacție a ei este atunci când o persoană machiată de ea primește complimentul, nu machiajul. Altfel spus, ea urmărește să înfrumusețeze omul și să îi pună în evidență trăsăturile.

Studio credits: MyTouche Photography