Fashion

Moon print, noul fenomen prezentat de Marine Serre

iulia.statie
June 30, 2020 16:39 PM

Ce a fost peste tot pe Beyonce, în primul rând cu Rosalia, pe noul album al lui Dua Lipa și pe instagram cu Kylie Jenner? Ar putea fi un singur lucru: print-ul cu lună al lui Marine Serre.

Pe aceeasi temaEveniment extravagant, tribut pentru regretatul designer Karl Lagerfeld

Moon print, detaliul statement al pieselor vestimentare

Serre, descrisă de nimeni altul decât Karl Lagerfeld ca cineva cu ‚1,50 m, dar cu o hotărâre de fier’, este unul dintre cei mai inovativi tineri designeri din lume, câștigând premiul LVMH după doar un an după ce a terminat școala de modă. Dacă este ceva ce o scoate în evidență este acest print, de multe ori fiind folosit pentru piese vestimentare ce aduc a second skin pentru a înlocui tatuajele. Aceste piese, în care intră colanții, top-urile și maletele, sunt recunoscute mereu cu ușurință, fiind purtate de starurile de pretutindeni.

Încă de când a apărut prima colecție și colecția ei capsulă cu Nike, semnătura designerului, reinterpretată de multe ori și în multe colecții, a dezvăluit că are puterea de a depăși ținutele folosite pentru postările de pe Instagram.

 „Luna pentru noi este ca o icoană, o emblemă, o imagine, o reprezentare, un steag, o limbă, o metaforă, un obiect al ceea ce credem în noi: trecerea granițelor, hibriditate și libertate.”, a dezvăluit Serre. Aceasta este atrasă de lună și de felul în care este reprezentată în motivele culturale, de la zeițele antice, fazele lunii, până la cele mai iconice desene animate din anii 1990, cum ar fi Sailor Moon, potrivit Dazed Digital.

„Este unul dintre cele mai vechi simboluri care au existat vreodată, prezent peste tot și care continuă să evolueze cu noi … Nu este niciodată stabil.”, a spus designerul, remarcând faptul că natura este „complet feminină”.

În timp ce creațiile ei futuristice, inspirate din ce ar putea purta oamenii după o apocalipsă, au evoluat prin a cuprinde și rochii de seară, piesele ei sport cu print-uri inedite au captat atenția tuturor.

Topul moon print este super confortabil și se potrivește ca o a doua piele. Este fabricat din fibre reciclabile, iar culoarea și stilul se potrivesc cu orice.”, a spus aceasta.

În timp ce brand-ul ei crește în popularitate, așa crește și print-ul renumit deja. Potrivit unui oficial al platformei Lyst, căutările pentru Marine Serre au crescut din martie cu 22% pe lună, iar fără a ne surprinde, top-ul cu acest print este cel mai căutat.

Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva piese din colecțiile lui Marine Serre!