Fashion

More is more: genți pentru sezonul petrecerilor de iarnă

ioana pana
December 6, 2019 10:16 AM

Sezonul petrecerilor nu numai că se apropie cu pași repezi, dar bate la ușă! Iar anul acesta, atât vestimentar, cât și în ceea ce privește accesoriile, more is more, iar opțiunile sunt nelimitate. Gențile, căci în jurul lor va gravita discuția noastră, sunt accentul care scoate orice ținută din anonimat. Paietele, penele, glitter-ul, catifeaua: extravaganța face legea sezonul acesta, iar brandurile propun variante din ce în ce mai creative.

Pe aceeasi temaTrendul umerilor supradimensionați a atins apogeul la Celine și Balenciaga

Iată cele mai cool modele de genți disponibile pentru sezonul de iarnă 2019/2020.

More is more: genți pentru sezonul petrecerilor de iarnă

Catifeaua

Catifeaua, pesemne unul dintre cele mai nobile și distinse materiale, este în topul tendințelor în privința accesoriilor pentru sezonul petrecerilor. Poate fi cu ușurință integrată în ținute, conferind un efect statuar, impresionant și în același timp, distins.

Penele

Penele, deja un element definitoriu pentru moda anului 2019, vor fi prezente și în 2020. Așadar gențile din pene nu numai că vor fi tendința supremă a iernii, dar vor adăuga un plus de glamour oricărei ținute.

Glitter-ul și paietele

Glitter-ul și paietele au fost, sunt și vor fi stâlpul de temelie al outfit-urilor de petrecere. Nu se poate da greș cu o asemenea alegere, iar cele mai interesante variante sunt cele fie în culori îndrăznețe, roz ciclam sau albastru electric, fie în nuanțe metalizate, asemenea argintiului sau auriului.

Zalele

Zalele și-au făcut intrarea glorios în moda momentului, fiind popularizate de Paco Rabanne. Astfel de genți pot fi purtate cu ușurință atât pe timpul zilei, dar și într-o ținută de evening-wear, efectul fiind la fel de spectaculos.

Urmărește galeria foto pentru mai multe imagini.