Fashion

Moschino - colecţia de primăvară/vară 2019! Ce se poartă în sezonul cald

andreea voicu
March 25, 2019 12:57 PM

Săptămâna modei din Milano 2019 a decurs cu succes şi anul acesta! Evenimentul a fost extrem de mediatizat şi aşteptat de toţi creatorii şi pasionaţii de modă din întreaga lume.

Designerii de talie mondială au prezentat noile tendințe pentru primăvara 2019, la Milano Fashion Week. Brandul italian Moschino care ocupă o poziţie importantă pe scena modei internaţionale şi-a prezentat noua colecţie de primăvară-vară 2019, la Milano Fashion Week.

Moschino – colecţia de primăvară/vară 2019! Ce se poartă în sezonul cald

Colecţia Moschino a impresionat şi de data aceasta prin lux, culoare şi excentrism. Creatorii de modă ne propun anul acesta o multitudine de texturi şi nuanţe vii. Spectacolul Moschino al lui Jeremy Scott a prezentat o serie de ţinute de zi, dar şi de seară.

Pălăriile colorate şi extravagante sunt un adevărat must al sezonului primăvară-vară 2019. Să nu uităm şi de rochiile cu imprimeuri florale şi combinaţii cromatice, cu trene reglabile, care se află în tendinţele noului sezon.

Brandul Moschino a fost adus în sistem de franciză de familia Seitan, care deţine şi brandurile Brunello Cucinelli, Canali şi multi-brandul Distinto. Brandul italian a fost fondat în 1983 de Franco Moschino.