News

Motivele pentru care Adele a divorţat de Simon Konecki

andreea voicu
April 22, 2019 13:18 PM

Nu mai este cale de întoarcere! Adele şi Simon Konecki au anunţat că divorţează, după 3 ani de căsnicie şi 8 de relaţie. Artista, în vârstă de 30 de ani, a decis să se despartă de tatăl copilului său, în vârstă de 45 de ani. Cei doi au împreună un fiu de 7 ani, pe Angelo.

Motivele pentru care Adele a divorţat de Simon Konecki

Presa internaţională menţionează că înainte de a se căsători, Adele şi Simon nu au semnat un contract prenupţial, iar averea artistei ar fi acum în pericol.

În ultimii ani, solista a strâns o avere impresionantă, de aproximativ 150 de milioane de dolari. După divorţ, Simon ar putea beneficia de jumătate din averea lui Adele.

Mai mult de atât, au ieşit la iveală şi motivele pentru Adele a divorţat de Simon Konecki. Adele l-a cunoscut pe Simon în 2011, prin intermediul prietenului lor comun, Ed Sheeran. Deşi la început relaţia lor a decurs bine, se pare că în timp aceasta s-a degradat din cauza faptului că soţul său nu se putea acomoda cu viaţa de vedetă a lui Adele.

De asemenea, Simon Konecki nu îşi dorea să o însoţească la evenimente publice. Separarea dintre cei doi s-a produs înainte de sărbătorile de iarnă.

Sursa: Daily Mail