Vedete

Motivul bizar pentru care Sharon Stone a fost părăsită de iubitul tinerel

Camelia
November 1, 2022 10:25 AM

Actriței Sharon Stone i-au plăcut întotdeauna bărbații tinerei și nu e de mirare, ținând cont că este într-o formă de zile mari chiar și acum, la vârsta de 64 de ani. Cu toate astea, ea a mărturisit că ultima despărțire a venit pe fondul unui motiv bizar invocat de iubitul în vârstă de 26 de ani. 

Sharon Stone a dezvăluit că a avut recent o relație cu un bărbat mai tânăr care a renunțat la ea pentru că a refuzat să facă injecții pentru ștergerea ridurilor.

După ce iubitul în vârstă de 26 de ani a întrebat–o dacă a folosit botox, actrița din „Basic Instinct”, în vârstă de 64 de ani, a avut un singur răspuns.

Probabil ar fi foarte bine pentru ego-ul tău și al meu dacă aș face-o. L-am mai văzut o dată după aceea și apoi nu a mai fost interesat să mă vadă”, a spus Stone. ”Dacă nu crezi că sunt mai mult decât atât, te rog să-ți găsești drumul spre ieșire”, a mai completat actrița.

Bărbatul la care face referire este rapperul RMR, alături de care a avut o relație de câteva luni.

Totuși, deși e hotărâtă să nu se conformeze normelor de la Hollywood și să apeleze la operații, ea crede că după 45 de ani, „femeile devin invizibile” într-o lume guvernată de vârstă și sexism.

Sharon Stone, probleme grave de sănătate

Sharon Stone a fost la un pas de a-și pierde viața în anul 2001. Atunci, actrița a petrecut nouă zile în comă. Vedeta a făcut dezvăluiri incredibile din acea perioadă îngrozitoare.

Ea a suferit un anevrism cerebral care a început cu o durere îngrozitoare de cap. Actrița a început să intre și să iasă constant din comă, medicii realizând că are fracturi la nivelul arterei vertebrale. Atunci, Sharon pierduse mult sânge, precum și 18% din masa corporală.

Timp de nouă zile a fost în comă, însă a reușit să se recupereze complet. Actrița a vorbit despre teribilele momente prin care a trecut într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey.

Am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis: vin spre tine, te iubesc, apoi a închis, a povestit Sharon Stone.