News

Motivul despărţirii lui Gisele Bündchen de Leonardo DiCaprio

andreea voicu
February 3, 2019 16:51 PM

Gisele Bündchen și Leonardo DiCaprio au avut o relaţie cu năbădăi. Cei doi s-au iubit din 1999 până în 2005. Deşi au trecut 14 ani de când s-au separat definitiv, fotomodelul a dezvăluit abia acum motivul pentru care a ales să rupă relaţia cu actorul.

Pe aceeasi temaA fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

În vârstă de 38 de ani, Gisele Bündchen a mărturisit că la vremea respectivă s-a confruntat cu o perioadă dificilă.

Când treceam prin atacuri de panică, nici măcar nu am simțit să împărtășesc asta cu nimeni. M-am gândit că poate nu am dreptul s-o spun, toată lumea trece prin atâtea lucruri dificile în lume și nu am dreptul să mă simt așa. Am ascuns-o și cu cât am ascuns-o mai mult, cu atât mai mare a devenit, a povestit ea, conform revistei Porter.

Motivul despărţirii lui Gisele Bündchen de Leonardo DiCaprio

Gisele Bündchen a mai dezvăluit faptul că a vrut să se sinucidă, în noua sa carte ‘Lessons: My Path to a Meaningful Life’: ”Fumam foarte multe ţigări în fiecare zi. Mai mult decât atât, beam o sticlă de vin pe zi şi trei câte trei mocha Frappuccinos. Mă gândeam să renunţ la tot într-o zi. Dacă acele lucruri îmi cauzau durere, trebuia să pun capăt cumva”. 

Nu voi mai apela niciodată la ţigări şi la alcool pentru a-mi amorţi durerea. După despărţirea de el am devenit din ce în ce mai conştientă de lucrurile pe care nu le doream drep exemplu pentru mine. Mă întrebam dacă eram singură în acest demers de a mă concentra supra valorilor spirituale. Iar răspunsul a fost, din păcate, da, căci el nu a dorit să mă însoţească pe acest drum”, a declarat Gisele pentru revista Porter.

Sursa: elle.com