News

Motivul pentru care Adele a slăbit

iulia.statie
May 15, 2020 13:24 PM

Deși multă lume a reacționat pozitiv la schimbarea lui Adele, însă au existat și câteva guri rele care au susținut că vedeta a ales să slăbească pentru publicitate.

Pe aceeasi temaAdele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

Motivul pentru care Adele a slăbit

Totuși, o sursă a făcut lumină cu privire la acest aspect și a vorbit cu publicația HollywoodLife pentru a dezvălui adevăratul motiv pentru care Adele a slăbit.

„Adele a ales să slăbească pentru ea. S-a mutat în Los Angeles și s-a acumulat presiunea de a arăta într-un anumit fel, acestea au fost lucrurile ce au motivat-o. Nu s-a întâmplat un anumit lucru ce a făcut-o să se decidă să slăbească, doar a vrut ca totul să fie făcut într-un ritm foarte lent.”, a zis vedeta.

Chiar dacă divorțul de fostul soț, Simon Konecki, a fost un factor important în determinarea ei de a da jos kilogramele în plus, ei bine, acesta nu a fost principalul motiv. Mai mult, chiar dacă acum au vieți separate, Adele niciodată nu o să zică nimic rău de fostul partener. „Niciodată nu l-ar vorbi de rău pentru că îl respectă pe tatăl copilului ei.”, a explicat sursa.

„Este vorba de a fi sănătos. Ea nu vorbește și nici oamenii nu întreabă. Este extrem de discretă cu privire la acest aspect și încă se obișnuiește cu noul ei corp. A fost un proces lent, treptat și sănătos.”, a povestit aceeași sursă.

De asemenea, artista nu se supără pentru glumele făcute pe seama ei. „Adele consideră că sunt amuzante comentariile făcute pe seama siluetei sale. Ea a început acest proces acum mulți ani. Oamenii observă mici schimbări, iar apoi devin dramatici. Ea mereu a fost fericită.”, a zis sursa.