News

Motivul pentru care Andreea Bălan s-a îndrăgostit de noul partener

iulia.statie
July 8, 2020 10:30 AM

La câteva luni de la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan iubește din nou. Vedeta este împreună acum cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, iar cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la mare.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan are interzis la al treilea copil! Ce au anunţat-o medicii

Andreea Bălan iubește din nou

Cei doi nu au confirmat sau infirmat relația până acum, dar imaginile spun totul. Aceștia s-au distrat împreună la mare, iar conexiunea dintre ei era vizibilă. Artista s-a îndrăgostit imediat de noul ei iubit, fiind o chimie puternică între ei, după cum au dezvăluit câteva surse apropiate de cântăreață pentru publicația wowbiz.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.”, au spus sursele.

Ce a impresionat-o pe Andreea Bălan la noul partener

Pe lângă toate acestea, Andreea Bălan a fost impresionată de modul în care noul ei partener se comportă cu nepoții săi, dar și pentru faptul că acesta adoră animalele.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult.”, au declarat sursele apropiate de artistă pentru publicația menționată mai sus.

Cei doi au fost surprinși la mare în ipostaze extrem de romantice, iar aceștia se pare că ar fi împreună de trei săptămâni și cântăreața le-ar fi prezentat fiicelor sale noul iubit, scrie cancan.ro. Potrivit apropiaților, vedeta merge destul de des în apartamentul iubitului ei, dar mereu poartă perucă pentru a nu fi recunoscută de cineva.

Vedeta a făcut eforturi uriașe pentru a nu se afla că are o nouă relație, mai ales că este în plin proces de divorț cu George Burcea. Nici măcar cu tatăl său nu a discutat despre noua relație, căci Săndel Bălan a povestit că a aflat totul din presă, după cum a declarat acesta în exclusivitate pentru tacataca.ro. 

„Nu știu despre ce e vorba, am citit în presă. Andreea nu mi-a răspuns la telefon.”, a declarat acesta. Vezi declarațiile bărbatului pe tacataca.ro.