News

Motivul pentru care Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez

iulia.statie
April 16, 2021 12:54 PM

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să se despartă oficial după mai bine de o lună în care au încercat să treacă peste problemele din relație. Aceștia au transmis și un mesaj oficial în care vorbeau despre alegerea de a merge pe drumuri separate, spre tristețea fanilor.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez încearcă din răsputeri să o convingă pe Jennifer Lopez să mai ofere o șansă relației lor

De ce s-a despărțit Jennifer Lopez de Alex Rodriguez

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au anunțat că s-au despărțit printr-o declarație oficială oferită publicației Today. Cei doi au dezvăluit că își doresc să rămână prieteni și să se implice împreună în afacerile și proiectele comune, dar, din păcate, nu vor mai forma un cuplu pe viitor

 „Ne-am dat seama că ne înțelegem mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele pentru noi, dar și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl mai facem este pentru a vă mulțumi tuturor celor ce ați transmis cuvinte frumoase și v-ați arătat sprijinul.”, au declarat cei doi.

După cum știe toată lumea, zvonurile privind despărțirea celor doi au luat cu asalt internetul încă de luna trecută. La momentul respectiv, cei doi explicau că încă sunt împreună, iar zvonurile nu sunt adevărate. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri.”, au spus cei doi pentru People în luna martie.

Alex Rodriguez speră că Jennifer Lopez se va răzgândi în privința despărțirii

Din păcate, cei doi nu au reușit să treacă peste probleme, iar Jennifer Lopez este împăcată cu decizia de a se despărți de logodnicul ei, după cum a spus o sursă pentru publicația E! News. De asemenea, o altă sursă a dezvăluit că Alex Rodriguez știa că vedeta se va despărți de el, pentru că aceasta nu mai era fericită de ceva vreme.

„Când nu mai există încredere, nu mai există cale de întoarcere. Se simte bine în legătură cu decizia pe care a luat-o, pentru că știe că A-Rod va mai face parte din viața sa, doar că într-un alt mod.”, a zis sursa, adăugând că aceștia vor rămâne în relații bune.

Totuși, deși pentru Jennifer Lopez decizia este definitivă, Alex Rodriguez speră că există o șansă de împăcare. „El îi respectă dorințele în acest moment, dar speră că se vor împăca. El face tot ce se poate pentru a reuși să o facă pe JLO fericită.”, a explicat o sursă apropiată de cântăreață.