Fashion

Motivul pentru care Joaquin Phoenix va purta același costum la fiecare eveniment din acest sezon

iulia.statie
January 8, 2020 16:44 PM

Poate nu știai acest lucru, dar Joaquin Phoenix este un actor ce dorește să transmită un mesaj. El și-a luat un angajament încă de când avea trei ani, când a trăit o experiență traumatizantă într-o excursie, unde a văzut foarte mulți pești murind.

Pe aceeasi temaCele mai bune ținute de la Festivalul de Film de la Toronto

Acum, el a ales un stil de viață vegetarian și este reprezentant al People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), pentru care a apărut în multe videoclipuri. Pe lângă toate acestea, Joaquin a mai hotărât să nu poarte haine făcute din piele naturală.

Motivul pentru care Joaquin Phoenix va purta același costum la fiecare eveniment din acest sezon

Duminică, 5 ianuarie 2020, Joaquin Phoenix a primit premiul pentru „Cel mai bun actor” la Globurile de Aur 2020. El a ales să pășească pe covorul roșu într-un costum făcut de Stella McCarney, un designer ce concepe piesele vestimentare având un mare respect pentru mediul înconjurător, potrivit Vogue.

Actorul a decis să poarte acest constum la fiecare eveniment din sezonul decernărilor de premii pentru a protesta împotriva industriei modei și poluarea pe care aceasta o aduce asupra mediului înconjurător. Această cauză este susținută și de Stella McCartney, ce a scris câteva gânduri pe Twitter referitoare la decizia lui Joaquin.

„Acest om este un câștigător…el poartă Stella pentru că a ales să se gândescă și la viitorul planetei. El a decis să poarte același costum pentru fiecare eveniment din acest sezon pentru a reduce risipa. Sunt mândră pentru ca ne-am unit forțele.”, a scris aceasta.