News

Motivul pentru care Kaia Gerber și Pete Davidson s-au despărțit

iulia.statie
February 25, 2020 13:43 PM

Pete Davidson a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și modelul în vârstă de 18 ani s-au despărțit, într-un interviu cu Charlamagne.

Pe aceeasi temaCindy Crawford și soțul ei încearcă să îl ajute pe Pete Davidson! Ce s-a întâmplat între acesta și Kaia Gerber

Pete niciodată nu s-a ferit să vorbească despre viața sa privată sau despre relațiile romantice. Într-un interviu recent, el a discutat despre despărțirea de Kaia Gerber. „Noi am fost împreună câteva luni, iar ea este mult prea tânără.” Totuși, nu doar diferența de vârstă i-a făcut pe aceștia să se despartă.

Davidson a avut multe probleme legate de sănătatea mintală. Acesta a recunoscut că au început formeze un cuplu în octombrie 2019, însă prin ianuarie 2019, lucrurile dintre ei începuseră să se răcească. „A fost înainte ca eu să merg la un centru de reabilitare.”, a zis acesta.

Motivul pentru care Kaia Gerber și Pete Davidson s-au despărțit

„Kaia are multe lucruri pe cap și ar trebui să se distreze, nu să își facă griji pentru un tip care are probleme.”, a continuat el.

Acum că aceștia au decis să treacă mai departe, Pete a admis că „nu a fost nici locul, nici timpul potrivit”. Totuși, el nu a avut nimic rău de zis despre fosta iubită sau mama sa, Cindy Crawford. „Ea este frumoasă, mai deșteaptă ca mine. Părinții ei sunt foarte cool.”, a zis starul.

„Dacă cineva își făcea griji că sunt mult prea inteligent pentru ea, a greșit. Ea era mult mai deșteaptă ca mine.”, a continuat acesta.

Deși Kaia și Pete s-au separat, acesta are mult de muncă atunci când vine vorba de cariera sa. Momentan, el este unul dintre membrii echipei din emisiunea ‚Saturday Night Live’ și face parte din actorii ce vor apărea în pelicula ‚Suicide Squad’. Cu toate acestea fiind spuse, cei doi nu își țin ură și sunt gata să se axeze pe ce le rezervă viitorul.