News

Motivul pentru care Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle la Trooping the Colour

andreea voicu
June 13, 2019 15:17 PM

Sâmbătă, 8 iunie, a avut loc parada ‘Trooping the Colour’, iar Kate Middleton și Meghan Markle au fost în centrul atenției. Soția Prințului Harry a apărut la primul eveniment public după ce a născut.

Pe aceeasi temaFotografia cu Meghan Markle și Prințul Harry care a cucerit internetul

Motivul pentru care Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle la Trooping the Colour

Admiratorii le-au putut admira la balconul palatului Buckingham, însă un detaliu a putut fi observat la acest eveniment. Dacă în 2018, soția Prințului William a stat lângă Meghan Markle, de această dată, situația a fost alta. Soția Prințului Harry a stât pe rândul din spate al balconului palatului Buckingham, în spatele lui Kate Middleton.

Cei mai mulți au pus acest lucru pe seama zvonurilor referitoare la relația tensionată dintre cele două Ducese. Însă totul ține doar de regulile casei regale britanice și de linia de succesiune la tronul britanic.

‘Ea nu a ieșit atât de mult în evidență, așa cum s-ar fi așteptat o mulțime de persoane, dar există o ordine. William, fiind fratele mai mare, trebuie să stea în față alături de soția lui.”, a explicat Joe Little,  expert în eticheta regală, potrivit thesun.co.uk.

Deși este un eveniment la care participă și copiii, iar admiratorii lui Meghan Markle și ai prințului Harry și-ar fi dorit să îl vadă și pe micuțul Archie, acesta a lipsit, ținând cont că este mult prea mic pentru a lua parte la un astfel de show.