News

Motivul pentru care Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit! Cei doi au făcut un pact

iulia.statie
June 21, 2020 12:46 PM

Cuplul format din Kate Middleton și Prințul William este unul dintre cele mai adorate din toată lumea. Cei doi fac pereche perfectă, însă puțini fani știu că au avut parte și de o despărțire după 3 ani de relație. William și Kate s-au cunoscut în 2001, fiind studenți la aceeași facultate,  Universitatea St. Andrews din Scoția.

Pe aceeasi temaEste Kate Middleton însărcinată din nou?

Ce pact au făcut Kate Middleton și Prințul William

În 2013, cei doi au început să iasă împreună iar în 2007 au făcut un pact de a se căsători într-o zi, fără a se grăbi, potrivit lui Katie Nicholl. Tot în 2007, din păcate, cei doi s-au despărțit.

Despărțirea a fost de scurtă durată însă, căci și-au dat seama că nu sunt fericiți unul fără celălalt.

Imediat după împăcare, ei au plecat în Seychelles, pe Insula Desroches pentru a-și sărbători iubirea și a discuta despre viitorul relației lor.

Se pare că atunci a fost făcut pactul, potrivit cărții lui Nicholl, numită „Kate: The Future Queen”.

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească.”, declară Katie Nicholl în cartea sa.

Patru ani mai târziu, Kate mergea spre altar pentru a se căsători cu alesul inimii ei. În prezent, ei au parte de o căsnicie minunată și se bucură de trei copii frumoși.