News

Motivul pentru care Katy Perry a renunțat la epilat

iulia.statie
April 6, 2021 13:05 PM

Katy Perry a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în luna august a anului trecut. Vedeta, ce este extrem de sinceră cu fanii ei, niciodată nu s-a ferit să vorbească de provocările pe care le-a întâmpinat încă de când a devenit mămică pentru prima oară.

Pe aceeasi tema5 vedete ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei

Katy Perry, dezvăluire uimitoare. De ce a renunțat la epilat

Așa cum ne-a obișnuit, Katy Perry este o vedetă extrem de sinceră și plină de umor. Cum aceasta face parte din juriul show-ului ‚American Idol’, de multe ori a rămas surprinsă de talentul concurenților, dar, de data aceasta, o dezvăluire făcută de ea a surprins pe toată lumea.

Concurenta Cassandra Coleman a impresionat-o pe cântăreață după ce a interpretat piesa ‚Find Me’ dar și după ce a cântat alături de Ryan Tedder, ce face parte din trupa One Republic. Se pare că artista nu s-a putut abține și a lăudat-o pe concurentă, în timp ce i-a scăpat și un detaliu, anume că a renunțat la epilat.

„Vocea ta este o experiență spirituală. Este angelică. Ca proaspătă mămică, nu mai am mult timp pentru mine, așa că am renunțat la epilatul pe picioare. Dar, când te-am auzit cântând, părul de pe picioare a crescut un centimetru. A fost incredibil.”, a zis Katy Perry.

Vedeta nu s-a oprit aici. După ce a făcut dezvăluirea surprinzătoare, ea a mai făcut o postare pe Twitter, plină de umor. „O reprezentare a părului de pe picioarele mele atunci când o aud pe Cassandra Coleman cântând.”, a scris artista.

Ce planuri aveau Katy Perry și Orlando Bloom pentru nuntă

Katy Perry trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Orlando Bloom. Cei doi s-au logodit în februarie 2019 și sperau că își vor uni destinele în Japonia, vara trecută, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și s-au văzut nevoiți să amâne ceremonia.

„Ar fi avut loc în Japonia, ar fi chemat 150 de invitați. Katy era încântată pentru că o să ajungă în fața altarului însărcinată. Amândoi au fost bucuroși, toate detaliile erau puse la punct, dar au amânat totul din cauza coronavirusului.”, a declarat o sursă în trecut pentru publicația People.

Cât despre relațiile lor anterioare, Katy Perry a mai fost căsătorită din 2010 până în 2012 cu Russel Brand, iar, Orlando Bloom a avut un mariaj cu Miranda Kerr din 2010, dar, relația lor nu a rezistat și au divorțat în 2013. Din fosta căsnicie, actorul mai are un băiat, pe nume Flynn.