News

Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

iulia.statie
April 12, 2021 12:30 PM

Oficialii de la Palat au vorbit despre faptul că Prințul Harry plănuiește să participe la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip. Totuși, Meghan Markle va fi marea absentă de la evenimentul trist, ținând cont că este însărcinată pentru a doua oară și trebuie să rămână acasă la sfatul doctorului său.

Pe aceeasi temaDe ce nu poartă membrii familiei regale niciodată centură de siguranță

De ce nu va participa Meghan Markle la înmormântarea Prințului Philip

Seniorii regali au anunțat vineri, 9 aprilie, printr-un comunicat că Prințul Philip s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani: „Cu profundă tristețe, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.”, aflăm din comunicatul oficial.

„Alteța Sa Regală s-a stins pașnic în această dimineață la Castelul Windsor. Anunțuri suplimentare vor fi făcute în timp util. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume ce plâng pierderea sa.”, au anunțat seniorii regali, printre care Prințul Charles și Prințul William. 

Familia Regală se pregătește pentru evenimentul trist, iar Prințul Harry, nepotul Prințului Philip, plănuiește să participe la înmormântarea bunicului său. Meghan Markle, din păcate, a fost sfătuită să nu călătorească ținând cont că este însărcinată. „Ducele de Sussex intenționează să participe. Ducesa de Sussex a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească. Deci, Ducele va participa.”, a declarat un purtător de cuvânt regal, potrivit publicației People.

La înmormântarea Prințului Philip vor participa 30 de persoane pentru a fi respectate regulile impuse de pandemia de coronavirus. Lista persoanelor ce vor lua parte la evenimentul trist va fi dezvăluită în această săptămână, dar sunt așteptați să participe seniori regali, cum ar fi lui Regina Elisabeta, Prințul Charles și soția lui, Camilla, Prințul Edward și soția sa, Sophie Wessex, Prințul Andrew, Prințesa Anne, Prințul William și partenera lui, Kate Middleton, dar și ceilalți nepoți ai soțului Monarhului.

Ce își dorește Prințul Harry

De asemenea, veștile că Prințul Harry va participa la evenimentul trist vin după ce o sursă a explicat pentru publicația Us Weekly că nepotul Reginei Elisabeta ar face orice pentru a sta alături de familia lui în acest moment dureros. „Harry va face absolut tot posibilul să se întoarcă în Marea Britanie și să fie alături de familia sa.”, a spus sursa.

„El nu își dorește altceva decât să fie acolo pentru familia sa, în special pentru bunica lui, în aceste momente dureroase. Meghan este însărcinată, așa că ea trebuie să vorbească cu medicii pentru a-și da seama dacă este sigur să călătorească, dar cred că Harry va pleca acolo cu siguranță.”, a adăugat sursa.