News

Motivul pentru care Michelle Obama a țipat la Barack Obama în timpul inaugurării lui Joe Biden

iulia.statie
January 27, 2021 14:02 PM

Amanda Gorman emoționa o lume întreagă cu poemul pe care îl recita în ziua inaugurării noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Invitată în emisiunea ‚The Ellen DeGeneres Show’, aceasta a vorbit despre cum a fost să stea lângă Barack și Michelle Obama.

Pe aceeasi temaCine este Jill Biden, soția președintelui ales al Statelor Unite, Joe Biden

De ce a țipat Michelle Obama la Barack Obama

Amanda și-a amintit că Michelle țipa la soțul ei în ziua aceea și a dezvăluit și motivul pentru care aceasta a recurs la un asemenea gest: „Mi-o amintesc pe Michelle, a stat aproape. Continua să țipe la Barack, ceva de genul: ‚Nu mai îmbrățișa oameni! Nu te mai apropia de oameni!’”

Poeta, ce a strâns milioane de noi urmăritori pe social media după ziua inaugurării noului președinte, își amintește că a primit o îmbrățișare de la Michelle Obama, deși aceasta își avertiza partenerul cu privire la gestul înduioșător: „Și când am terminat, l-a cam împins și mi-a oferit cea mai mare și caldă îmbrățișare a lui Michelle Obama.”

De asemenea, aceasta a mai întâlnit-o de câteva ori pe soția fostului președinte, Barack Obama: „Am mai întâlnit-o pe Michelle de câteva ori înainte. Fără Barack. Și ori de cât ori o întâlnesc pe Michelle, sper că uită de acest lucru, pentru că vreau să ne mai vedem. Vreau să fie o întâlnire curată. Dar ea își amintește mereu și este întodeauna grozavă.”

Amanda Gorman a impresionat pe toată lumea

Cât despre cum a fost îmbrățișarea lui Obama, Amanda a dezvăluit: „Când o îmbrățișez, sunt atât de scundă. Fruntea mea îi ajunge la buric.”

Amanda a fost cea mai tânără poetă din istoria Statelor Unite ale Americii ce a participat la o inaugurare a unui nou președinte. După apariția sa, aceasta a câștigat milioane de adepți pe rețelele de socializare în mai puțin de 48 de ore, semn că a emoționat o lume întreagă.