News

Motivul pentru care Mihai Constantinescu și prima lui soție au divorțat

Verdict.ro
May 15, 2019 11:20 AM

Întâi, Mihaela Constantinescu și Ileana Lazariuc au fost prietene. În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu dat revistei Tango, fosta soție a lui Mihai Constantinescu a povestit deschis despre motivul din cauza căruia mariajul ei s-a sfârșit. Anastasia Lazariuc neaga.

Motivul pentru care

Mihai Constantinescu și prima lui soție au divorțat

 

Cum s-au cunoscut Mihaela și Mihai Constantinescu?

„I-am luat un interviu pentru Cercul de ziaristică al Palatului Pionierilor când aveam 12 ani și el, 26. Ne-am reîntâlnit la nunta lui Bjön Borg cu Mariana Simionescu. Eu venisem cu Ilie Năstase și cu iubita lui.

M-am dus la Mihai și i-am spus „Ce mai faci?“. Îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. I-am povestit despre bunicii mei și Mihai m-a rugat să-l duc și pe el acolo, pentru că el nu are rude la țară. Asa a început relația noastră.

Am trăit o iubire ca-n povești, sinceră și pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună. Mergeam cu el la toate spectacolele, în turnee, eram nedespărțiți. M-a iubit mult și a demonstrat-o în cele mai speciale moduri.

Mihai este un om care iubește viața și nu poate refuza nimic din ceea ce îi ofera ea. Micile lui escapade au șubrezit relația noastră. În clipa în care iubești și te simți iubit, toată lumea e a ta.

Singurul regret este că nu am avut niciodată curajul să am un copil. La început am amânat pentru că amândoi aveam proiecte profesionale și apoi au trecut anii, relația noastră s-a răcit.”

Citește și: Ce frumoasă este Ileana Lazariuc la 36 de ani!

Escapadele artistului

Potrivit revistei Tango, artistul ar fi avut prima escapadă înaintea nunții lor.

„Trăiam în aceeași lume și lucrurile astea se aflau. Dar chiar dacă nu aș fi aflat, aș fi simțit-o. Am trecut peste mai multe episoade de genul acesta fără mari probleme pentru că nu m-aș fi gândit că noi doi am putea ajunge ceea ce suntem astăzi.

Doar doi buni prieteni. Pentru mine el era universul, era tot ce putea fi mai bun pentru sufletul meu. Pot spune cu mâna pe inimă ca bărbatul vieții mele a fost Mihai.”

Eu nu puteam să fiu cu altcineva. Eu l-am iubit pe Mihai într-un mod desăvârșit. Treceam peste escapadele lui pentru că învățasem să-l cunosc. Nu voia să-mi facă rău. Nici nu bănuia că eu aflam totul. El este aerian. Nu trăiește în realitate. Ere o lume a lui. E un artist în toate sensurile cuvântului.

Dar, la un moment dat, am vrut să fug. Cineva venit de-afară, care ne-a cunoscut pe amândoi, a vazut ce se întâmpla și s-a îndrăgostit de mine atât de tare, încât a făcut totul ca să mă cucereasca.

Citește și: Secretul Anastasiei Lazariuc pentru o siluetă de invidiat

Înainte să se căsătorească, Mihaela l-a părăsit

Am plecat în Germania cu el și am crezut că ochii care nu se văd se uită. Atunci a fost un șoc pentru Mihai. Nu i-a venit să creada că l-am părăsit. El suferea în România, eu, în Germania. Toate încercările romantice ale domnului respectiv s-au lovit de un zid. Eu îl iubeam pe Mihai.

M-am întors în țară și am înțeles că nu putem trăi unul fără celălalt. M-a cerut de nevastă în pădurea Pustnicu, în genunchi, pe pământul umed, cu ochii în lacrimi. Chiar dacă își promisese că nu se va căsători niciodată cu nimeni, la 40 de ani voia să se căsătorească cu mine. 

Mi-a promis că îmi va fi fidel. Și a fost. Șase zile după căsătorie. Nu am avut nici lună de miere și nici nu ne-am căsătorit la biserică, pentru că el nu credea în biserică. După o săptămână a început să trăiască așa cum îi place lui, liber.

Fără să ne certăm. Începusem să-l înțeleg și să-l accept așa cum era, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre.”

Citește și: Cum arată marea iubire a lui Ion Țiriac, jurnalista Sophie Ayad

Ce a avut Anastasia Lazariuc în plus față de celelalte femei din viața artistului

„Împărtășeau aceeași carieră. Pentru mine, Anastasia Lazariuc nu a existat. Nu m-a impresionat nimic la ea. Ce ar fi trebuit să mă impresioneze? Că a venit de la Chișinau adusă de Mihai și că s-a vopsit blondă pentru că eu eram blondă sau că o bună perioadă a cântat pe scenă cu hainele mele pentru că nu avea cu ce să se îmbrace la spectacole?!

Chiar am plăcut-o la început. Dormea la noi când venea în România, mânca la noi și pentru că nu avea posibilități, o ajutam cu haine pentru concerte.

Citește și: Cine este soția lui Tudor Chirilă și cu ce se ocupă aceasta

Mi-am dat seama de relația lor când m-am întors odată din Italia și am văzut la mâna ei o brățară pe care Mihai mi-o făcuse cadou cu ani în urmă. Acum i-o dăruise ei. Când am intrat în casă ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lânga ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu.

În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de când ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani.”

Care a fost răspunsul Anastasiei?

„Nu știu dacă am văzut-o de două ori în viața mea pe această femeie. Cu atât mai mult s-o fi jignit cu ceva sau să-i fac vreun rau. Nu i-am luat nimic din ceea ce ar fi fost al ei, nici măcar bărbatul care, oricum, era liber de mult, ca să ma exprim elegant la adresa vieții lor conjugale.

Nu i-am făcut niciun rău, ceea ce nu se poate spune din partea ei. Nici măcar nu știam cu ce se ocupa. Nici Mihai nu știa, sau cel puțin așa spunea. Trebuia să-mi dea de gândit un om care nu știe cu ce se ocupă soția lui.

Citește și: Ți-l mai amintești pe primul soț al Anamariei Prodan? Cum arată fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

Am aflat mai târziu, din presă, ca toată lumea. Deci acum nu mai pot să spun că nu știu cine e Mihaela Constantinescu. Și pe mine mă știe lumea, dupa cântecele mele. Și, ca să pun capăt acestui mare zgomot pentru nimic, vă spun că nu am ce să-mi reproșez la adresa acestei persoane care, inexplicabil, simte nevoia de a mă denigra.

Îmi reproșez, în schimb, naivitatea de a fi crezut orbește într-un om laș, lipsit de bărbăție. Din decență mă abțin să spun lucruri care, spunându-le, m-ar murdări și m-ar coborâ la nivelul lui. Prefer să rămân discretă și naivă. Naivitatea este mai onorabilă decât ticăloșia.”