Fashion

Motivul pentru care Paris Jackson a părăsit show-ul Dior

Verdict.ro
June 2, 2018 19:28 PM

Paris Jackson a părăsit show-ul Dior în plină desfășurare și a explicat mai târziu pe o rețea de socializare de ce a ales să facă asta.

Paris Jackson a spus că nu a “fugit” de la evenimentul Dior – așa cum s-a vehiculat în presă – ci a plecat mai repede din cauză că a văzut animalele în chinuri. Show-ul Dior Cruise 2019 a avut ca temă rodeo-ul feminin mexican, unde călărețele au intrat și au făcut un spectacol cabalin.

După ce a văzut reacția oamenilor la plecarea ei, a postat pe Twitter propria ei versiune în care explică de ce a ales să părăsească evenimentul.

“Ca să fie clar, nu am ‘fugit’ de la eveniment”, a spus fiica lui Michael Jackson în vârstă de 20 de ani. “M-am ridicat încet și am ieșit afară, încercând din răsputeri să nu creez o scenă, fiindcă nu susțin cruzimea față de animale.”

Jackson a adăugat că a fost “luată prin surprindere și necăjită.”

Paris Jackson este o personalitate destul de prezentă și activă în lumea mondenă, fiind mereu fotografiată la evenimentele cu pricina. Totuși, este și o susținătoare a drepturilor animalelor iar reacția ei arată clar acest lucru. Mai mult, explicația de pe Twitter ne demonstrează că nu a vrut să atragă atenția în niciun fel, dar a fost nevoită să fie solidară cu principiile și valorile în care crede.

Reprezentanții Dior nu au comentat în niciun fel nefericitul eveniment.

Foto: Instagram