News

Motivul real pentru care Alina Vidican nu are iubit. Ce i-a cerut Cristi Borcea

Verdict.ro
January 4, 2019 10:21 AM

Necazurile nu se mai opresc pentru Alina Vidican. Sotul a parasit-o pentru una dintre cele mai bune prietene, s-a mutat in America, afacerile nu merg cum trebuie si nu are nici noroc în dragoste.

Noul an a prins-o singura pe fosta sotie a lui Cristi Borcea. Cel din urma si-a dus toti cei  cei șapte copii, făcuți cu patru femei diferite, la munte. Se pare ca Alina nu are inca iubit, iar asta este tot din pricina fostului patron de la Dinamo, care a rugat-o sa nu se afiseze cu nimeni:  „Alina nu vrea sa audă de alt barbat în afară de Cristi Borcea. El i-a cerut să fie cât mai discretă, să nu se afişeze cu alţii, iar ea nu numai că a acceptat, dar nici nu vrea să vadă pe un altul. În plus, spune femeia, nu doreşte să le dea senzaţia copiilor pe care îi are cu Cristi Borcea că tatăl lor ar putea fi înlocuit de un alt bărbat. Aşa că, preferă să stea singură, să se dedice familiei sale”, au explicat apropiați, pentru wowbiz.

Alina Vidican, despre relația cu Valentina Pelinel: „Nu am crezut că râvnește la soțul meu”

Alina Vidican susține că fostul model i-a fost „drag” și că nu a crezut nicio clipă că „râvena la soțul ei”.

„Valentina și soțul ei mergeau în vacanțe cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”a spus Alina Vidican, potrivit EVZ Monden, citat de Spy News.

Valentina și Cristi au împreună un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori. Cei doi așteaptă nașterea a încă doi copii, două fetițe, Valentina fiind însărcinată cu gemene.