News

Motivul real pentru care toți bărbații se despart de Jennifer Aniston

Verdict.ro
September 22, 2018 19:47 PM

Fostul soț al lui Jennifer Aniston vorbește în sfârșit despre despărțirea celor doi.

Pe aceeasi temaSelena Gomez, întâlnire cu un bărbat misterios

Cuplul, care a fost împreună timp de cinci ani, și-a anunțat separarea în februarie. Cei doi au insistat asupra faptului că decizia a fost una „mutuală și bazată pe iubire”.

Vorbind cu New York Times, actorul a declarat că despărțirea a fost una amiabilă.

Jennifer și Justin s-au logodit în august 2012, urmând să se căsătorească într-o ceremonie secretă în locuința lor din Los Angeles pe 5 august 2015.

Motivul real pentru care toți bărbații se despart de Jennifer Aniston

În ciuda numărului foarte mare de fani ai cuplului, cei doi au șocat în momentul în care și-au anunțat oficial despărțirea.

„Este o despărțire amicală. E plictisitor, da. Dar ne respectăm suficient de mult încât să facem experiența cât mai puțin dureroasă. A fost dureros doar în sensul schimbării prieteniei noastre ..”

La începutul acestei luni, Jennifer, care a divorțat de primul ei soț în 2005, a discutat cu revista InStyle despre viața ei singură, indicând și că ar avea probleme de fertilitate. Tot aceste probleme ar fi și motivul despărțirii celor doi.

„În primul rând, nu sufăr. Și în al doilea rând, oamenii fac afirmații fără să cunoască adevărul. Nu știu prin câte am trecut medical și pe plan emoțional.”

„Este o presiune pusă pe femei să procreeze, iar dacă nu o fac, nimeni nu le mai vrea. Poate scopul meu nu este să procreez. Poate sunt alte lucruri pe care sunt menită să le fac.”