Fashion

Motivul uluitor pentru care Prințesa Diana a refuzat să mai poarte articole Chanel după divorț!

Camelia
January 18, 2023 12:50 PM

Prințesa Diana a fost un fashion icon, iar fiecare apariție era întotdeauna apreciată. Știm deja că iubea piesele de designer, de la pantofii Jimmy Choo la creațiile Christian Dior, însă ea a făcut o alegere mai puțin obișnuită în cazul faimoasei case de modă Chanel.

Prințesa Diana a evitat să mai poarte logo-ul Chanel după divorțul de Prințul Charles, o despărțire atât de mediatizată. Jayson Brundson a lucrat cu Prințesa Diana în 1996 și a vorbit despre această perioadă și alegerile vestimentare ale Prințesei de Wales.

În momentul în care Diana îşi trecea în revistă ţinutele, eu am ales o pereche de pantofi Chanel pentru a-i asorta cu o rochie Versace”, a spus el. Însă în faţa refuzului vehement al Dianei, ea a fost nevoită până la urmă să spună motivul pentru care nu dorea să-i încalţe.

Nu pot folosi o marcă ce are ca emblemă două C înlănţuite„, a spus ea referindu-se la numele de Camilla şi Charles.

Motivul nu surprinde, ţinând cont de relaţia pe care soţul ei a avut-o cu Camila Parker-Bowles mult timp înainte să se căsătorească cu Diana. Prinţul Charles s-a căsătorit cu Diana Spencer la presiunea familiei, pe 29 iulie 1981, însă nu a putut să o uite niciodată pe Camilla.

Charles a recunoscut că a reînceput o relaţie cu Camilla după sfârşitul căsniciei cu Diana în 1995. Cei doi au divorţat după un deceniu de la nuntă. Iar prinţul a aşteptat 10 ani până să se căsătorească cu Camilla.

Dezvăluiri despre look-ul ce a consacrat-o pe Prințesa Diana

Într-un videoclip pentru British Vogue, Sam McKnight a vorbit despre timpul petrecut cu Prințesa Diana. Povestind cât de mult a însemnat prietenia lor pentru el. Acesta a descris-o ca fiind o persoană caldă, încântătoare și uimitoare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam McKnight Personal (@sammcknight1) 

„Prima oară când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o filmare. Blonda aceea ce a venit sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut pe toți să ne topim a fost chiar Prințesa Diana”, a zis acesta.

La filmarea menționată de hairstylist au fost realizate mai multe potrete ce urmau să fie publicate în revista British Vogue. Iar Sam McKnight a avut grijă să îi facă părul Prințesei să pară mai scurt, dar tuturor le-a plăcut schimbarea. Am făcut părul să pară mai scurt sub tiară, am falsificat totul puțin, a zis el.

În timp ce părul ei nu era chiar așa de scurt, chiar Sam McKnight a dezvăluit că Diana își dorea să facă o schimbare de look. Ba chiar l-a întrebat ce i-ar face la coafură dacă i-ar da mână liberă, iar răspunsul său a fost pe placul Prințesei.