Fashion

MTV EMAS 2020: cum s-au îmbrăcat celebritățile

iulia.statie
November 9, 2020 15:09 PM

Cu participanți și câștigători de la Lady Gaga la Cardi B, cu siguranță anul acesta evenimentul MTV EMA a fost spectaculos. Deși evenimentul s-a desfășurat online, am putut să ne bucurăm de ținute inedite, perfecte pentru covorul roșu.

Pe aceeasi temaStyle Report: Dua Lipa - compozitoare, cântăreață și... style icon

Multe dintre acestea, cum ar fi Rita Ora și Winnie Harlow, au optat pentru rochii pline de glamour, de seară, în timp ce alte celebrități au preferat să se îmbrace în ton cu vremurile, având abordări mult mai clasice. Acestea fiind spuse, strălucirea cu siguranță nu a lipsit, iar vedetele noastre preferate ne-au demonstrat că mereu pot să o ia de la capăt și să vină cu o propunere inedită stilistică, chiar dacă în ultima perioadă nu am prea avut parte de evenimente. Show must go on!

Winnie Harlow

Winnie Harlow a preferat o ținută plină de glamour pentru acest eveniment. Aceasta a ales o piesă neagră, decupată de un picior, semnată Ralph & Russo, cu un decolteu amplu. Trena lungă a a atras cel mai mult atenția.

 

View this post on Instagram

 

You light my fire ?

A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Alicia Keys

Alicia Keys a atras tot mai mult atenția în ultima vreme la evenimente, prezentând look-uri extrem de versatile. Demonstrând că este cameleonică, ea s-a jucat cu ținutele casual și cu altele extravagante, de data aceasta ea a îmbrăcat piese sport, oversized.

 

View this post on Instagram

 

What side of Alicia do ya’ll think this is? You’ll see tonight on the MTV EMAs ?? ?

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Rita Ora

Rita Ora nu își ascunde niciodată dragostea pentru piesele voluminoase, iar de data aceasta, ea a ales o rochie Giambattista Valli, cu detalii din volane exagerate. Pentru a avea un aer de senzualitate, piesa a fost mini.

 

View this post on Instagram

 

It’s #MTVEMA day!! ☀️✨? swipe for ?? watch on @mtvuk from 8pm ⚡️✨

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Madison Beer

Madison, la fel ca Rita, are o plăcere pentru a îmbrăca piese cât mai senzuale, dar totuși, cu o notă puternică elegantă. Acum, ea a preferat un design inedit, apărând într-o rochie fără mâneci, semnată Vivienne Westwood.

 

View this post on Instagram

 

custom @viviennewestwood on the @mtvema carpet ?

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Zara Larsson

Zara Larsson a mers pe o rochie simplă, dar de efect, mergând spre un stil disco. Creația purtată de ea a fost creată de brand-ul Versace, iar, deși a păstrat o direcție stilistică simplă, pantofii bijuterie aleși au salvat-o.

Anitta

O altă vedetă ce a dus dorul evenimentelor de pe covoru roșu a fost Anitta. În ultima vreme, am tot observat dorința exagerărilor ori în partea de sus, ori în partea de jos a rochiilor alese de vedete, iar aceasta a mers pe un look dramatic, într-o rochie de seară neagră.

 

View this post on Instagram

 

For @mtvema on my @dolcegabbana ?

A post shared by Anitta ? (@anitta) on

Doja Cat

Doja a mers pe un outfit perfect de scenă, apărând într-o piesă transparentă, asezonată cu paiete, semnată Givenchy. Pe sub, aceasta a preferat un set negru, iar cizmele mov, dar și mânușile dramatice au fost tușa ei personală adusă la această ținută.