Fashion

Mulberry deschide două magazine noi în New York și Dubai

nicoleta.ispasescu
May 2, 2019 16:51 PM

Brandul Mulberry își extinde rețeaua de magazine. Brandul britanic de lux a anunțat deschiderea a două noi magazine, în New York City și Dubai.

Noile locații Mulberry completează afacerile existente de comerț electronic și en-gros în orașele respective.

Situat pe Promenada Rockefeller Center, noua locația din New York este a doua din oraș. Acest nou magazin va cuprinde gama completă de genți pentru bărbați și pentru femei, precum și genți de voiaj și de călătorii.

Noul magazin din Dubai este primul magazin de sine-stătător din acea zonă. Acesta se află pe Fashion Avenue din Dubai Mall, iar conceptul magazinului este realizat în parteneriat cu directorul creativ Johnny Coca și designerul britanic de interior Faye Toogood.

Abordarea detaliată și designul magazinului ajută cumpărătorii să descopere identitatea mărcii în timp ce descoperă colecțiile.

„Magazinul prezintă noul concept și ne va permite să avansăm în continuare strategia noastră internațională, și să o direcționăm către clienți, pentru a crește Mulberry ca brand de lux la nivel mondial”, a declarat mărturisit Mulberry, Thierry Andretta, într-o declarație.

Ce trebuie să știi despre Mulberry

Casa de modă Mulberry a fost fondată în 1971 de către Roger Saul și mama sa, Joan.

De-a lungul deceniilor brandul Mulberry a devenit recunoscută ca fiind unul dintre cele mai puternice branduri de lux engleze.

Compania include linii de womenswear, menswear și încălțăminte, însă piesele inconice sunt, cu siguranță, gențile din piele, care sunt construite după modele clasice, cum ar fi „geanta-poștaș” sau geanta pentru binoclu.