Fashion

Muse by Berta Bridal SS 2021, cea mai aşteptată colecţie de rochii de mireasă

Oana Nutu
July 31, 2020 23:26 PM

Dacă sunteţi în căutarea rochiei de mireasă, cu siguranţă aţi văzut măcar o rochie Berta pe paginile de Instagram de profil sau pe Pinterest, la o banală căutare wedding dress. Acest brand este probabil cel mai distribuit şi apreciat în social media datorită modelelor extrem de moderne, chiar sexy aş putea spune, purtate de manechine superbe şi fotografiate în cele mai inedite locaţii.

Pe aceeasi temaZuhair Murad Bridal Spring 2021, o călătorie în jurul lumii

Noua colecţie Muse by Berta a ajuns la litera G – fiecare colecţie a avut desemnată o literă în ordine alfabetică, astfel denumind rochiile. Mai exact, toate modele din acestă colecţie încep cu litara G, ca de exemplu GISELE, GEMMA, GINA, GABY ş.a.m.d. Noua colecţie menţine liniile şi croielile celor anterioare, rămâne fidelă corsetului, fustei în formă A, semi-tranaparentă, spatele gol dar şi broderiilor strălucitoare. Decorul este unul boho, cu bambus, covoare şi perdele agăţate întâmplător, modelele au un machiaj natural iar părul este coafat foarte lejer.

Mireasa care poartă Berta este sofisticată, modernă, romantică şi creativă. Colecţia propusă de ei este una absolut încântătoare, care surprinde prin lookul boem dus la un alt nivel, acela al luxului dar de broderia extravagantă cusută manual, detaliile dantelei, fineţea tulului şi calitatea materialelor. Nuanţele preferate au fost cele de nud dar şi un ivory închis, champaigne care dau o alură couture.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase piese din colecție!