Must have-ul sezonului: botinele șosetă!

Verdict.ro
August 15, 2017
August 15, 2017

Tendințele actuale sunt cel puțin surprinzătoare, propunându-ți piese pe care nu ți-ai fi imaginat că le vei purta! La capitolul încălțăminte, lucrurile se anunță foarte interesante, iar unele dintre responsabile pentru acest fapt sunt botinele șosetă.

Un model extrem de actual, adorat de absolut toate iubitoarele modei, botinele șosetă au fost rapid ridicate la rang de must have. Modelele cele mai cunoscute sunt cele propunse de Balenciaga, ce mizează pe o explozie cromatică impresionantă (culori puternice, neon și imprimeuri florale, bogate, aplicate pe satin) și Vetements, brandul vedetă al momentului, care aduce în prim plan o versiune cu influențe sport ale acestui tip de încălțăminte.

Destinate celor care vor să experimenteze și care nu se tem să aleagă piese neobișnuite, botinele șosetă sunt extrem de ușor de integrat în propria garderobă.

Cea mai simplă formulă de asortare a lor implică atemporala pereche de jeanși cu talie înaltă (pe care o poți purta și suflecată), alături de un t-shirt simplu, alb.

O variantă deloc banală și pe care cu siguranță o poți compune ușor cu piese pe care le ai deja.Varianta intermediară , cu o componentă puternică de sex appeal, trebuie să conțină o fustă mini sau o pereche de pantaloni scurți, cu talie înaltă (stil ce va flata silueta, creând un efect optic de lungire). O cămașă boyfriend, simplă , asimetrică sau cu umerii căzuți, este o miză sigură pentru un outfit de efect.

Pentru o apariție demnă de o ”IT-girl”, alege o rochie midi, amplă. Poate fi un model simplu sau o rochie petrecută, stil kimono. Nu te teme de combinații cromatice inedite, moda momentului ne demonstrează că orice este permis. O rochie roz alături de niște botine roșii sau o rochie stil ie, cu broderie colorată alături de o pereche de botine florale sunt opțiuni pe care te poți baza pentru un look reușit.

Vedetele de la noi s-au îndrăgostit și ele de botinele șosetă și le-au integrat în cele mai cool ținute ale momentului. Iată cum le poți purta și tu, inspirându-te din mixurile vestimentare propuse de acestea.


Share

Asemănătoare