Fashion

Must have-ul sezonului - Bulinele, care sunt și vor rămâne în trend mult timp de acum încolo!

Verdict.ro
April 11, 2018 17:34 PM

Îţi doreşti un look feminin, dar şi în tendinţe? Este timpul să-ţi îndrepţi atenţia către buline!  Printul specific al anilor 50′, bulinele, se reinventează în fiecare sezon, fiind extrem de actuale şi în 2018.

Bulinele se poartă oricum şi oricând: de la genţi, pantofi şi până la pantaloni, costume de baie şi trench-uri. Trebuie să ai cel puţin un astfel de item în dressingul tău!

Designerii adoră acest print pe care l-au reinterpretat în cele mai originale moduri, alegând culori şi mărimi diferite ale bulinelor, reuşind un adevărat spectacol al acestui imprimeu pe care mulţi l-au privit desuet. Dacă designerii de la Dolce&Gabbana s-au încăpățânat să-l reinterpreteze în fiecare sezon, iată că acum toate marile case de modă şi l-au „însuşit”. Dacă ai curaj, poţi îndrăzni să mixezi buline, cu dungi sau cu imprimeuri florale, în sezonul cald al anului 2017.

Dacă, însă, eşti ceva mai conservatoare, poţi opta pentru o singură piesă cu acest imprimeu, pe care să o mixezi cu piese pe care le ai, deja, în garderobă: o pereche de jeanşi, o fustă cu volane sau cu o pereche de pantaloni evazaţi.

Cum mixezi bulinele? Ei bine, trebuie să fii extrem de îndrăzneață. Încearcă să combini buline tot cu buline (în alte forme sau culori), cu dungi, cu imprimeuri florale sau cu piese ce fac parte dintr-un cu totul alt registru, cum ar fi item-urile cu influențe safari, spre exemplu. Inspiră-te din galeria noastră foto!