News

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani. Prima imagine cu bebelușul

Verdict.ro
May 18, 2021 21:13 PM

Actriță și model, Naomi Campbell este un adevărat fashion icon, cunoscută în întreaga lume drept prima femeie de culoare care a apărut pe o revistă Vogue.

Pe aceeasi temaCât câştigă Lidia Buble din concerte! Solista refuză să cânte pe bani puţini

Naomi s-a născut în Streatham, Londra, este de origine jamaicană, cu rădăcini chineze și este una dintre cele mai bine plătite modele din lume. În cei 50 de ani de carieră, topmodelul a reușit să strângă o avere de 60 de milioane de dolari.

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

 

Naomi și-a surprins fanii după ce a anunţat că a devenit mamă. Anunțul neașteptat a fost făcut pe conturile sale de Instagram şi Twitter.

Vestea a surprins pe toată lumea, având în vedere că supermodelul nu a dezvăluit că este însărcinată. De asemenea, nu se știe dacă Naomi se află într-o relaţie şi, desigur, cine este tatăl copilului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

„O binecuvântare minunată m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet în viaţa mea. Nu am cuvinte să descriu ce legătură specială împart cu tine, îngerul meu. Nu există mai mare dragoste”.

În mai 2017, Campbell declara pentru revista Evening Standard că se gândeşte să devină mamă, dar nu se grăbeşte. „Mă gândesc tot timpul să am copii”, a spus ea atunci. „Dar acum, aşa cum este acum ştiinţa, pot să fac asta când vreau”.

Campbell declara atunci revistei The Wall Street Journal în octombrie 2019 despre momentul potrivit să aibă copii: „Nu încă – voi aştepta să văd ce-mi oferă universul”.