Fashion

Naomi Campbell a pozat nud pentru Valentino

iulia.statie
July 7, 2020 12:04 PM

Supermodelul Naomi Campbell s-a plimbat în jurul unei stații de metrou complet nud, totul făcut în numele modei.

Pe aceeasi temaAre Naomi Campbell un iubit cu 23 de ani mai tânăr? Despre ce cântăreț este vorba

Naomi, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit aceste fotografii cu ea în timp ce explora stația de metrou. Într-o fotografie, ea stă pe un scaun în metrou în timp ce ține o geantă Valentino. În alta, ea este surprinsă așteptând metroul, având cu totul altă geantă în mână. Și în final, în ultima, ea a ales să stea pe un scaun în timp ce așteaptă metroul, ascunzându-și goliciunea cu o altă geantă.

Naomi Campbell a dezvăluit câteva fotografii incendiare

Aceasta a menționat că fotografiile nu au fost publicate, iar un reprezentant oficial al Valentino a explicat că aceste poze au fost făcute în 2019, cu mult timp înainte ca pandemia să afecteze pe toată lumea.

Pozele au șocat fanii din toată lumea, nu doar pentru că aceasta era goală, dar și pentru faptul că vedeta a fost extrem de atentă când a venit vorba de restricțiile de distranțare socială impuse, purtând un costum de protecție în martie când a zburat de la Los Angeles la New York.

 

View this post on Instagram

 

Unpublished pictures @maisonvalentino 🖤🖤

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

„Nu este amuzant, nu există umor, nu fac acest lucru ca să vă amuz. Așa mă simt confortabil atunci când călătoresc, dacă trebuie să călătoresc, pentru că încerc să mențin acest lucru la minim.”, spunea ea pe atunci.

Nu este prima oară când îndrăzneața Naomi pozează nud. Aceasta a apărut și în noua campanie Vivienne Westwood primăvară/vară 2020, iar fotografiile au făcut înconjurul internetului, Campbell fiind extrem de încântată de rezultatul final: ”Mi-a luat 33 de ani să fac o campanie pentru Westwood și sunt extrem de fericită să o pot face la vârsta de 49 de ani.”

În ultima vreme, aceasta s-a axat pe emisiunea ei de pe YouTube, unde a avut extrem de mulți invitați foarte interesanți și pe fotografii făcute acasă, fără a avea o întreagă echipă în spate.

 

View this post on Instagram

 

Unpublished pictures @maisonvalentino 🖤🖤

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on