Vedete

Naomi Campbell are un nou iubit cu 32 de ani mai tânăr!

maria.apostol
October 19, 2021 11:40 AM

Chiar dacă are 51 de ani, superba Naomi Campbell nu se poate abține să nu flirteze cu bărbați mai tineri din jurul ei. Se pare că acum și-a făcut un iubit, model, cu 32 de ani mai tânăr!

Naomi Campbell a devenit mamă la începutul acestui an. Asta nu a împiedicat-o să ”vâneze” noi oportunități în materie de bărbați. Rcent, ea participat la o gală de modă organizată de casa de modă Versace, de unde nu a plecat singură.

Acolo l-a remarcat pe Damien Hurley, de 19 ani, fiul actriței britanice Elizabeth Hurley, de 56 de ani, și a ținut morțiș să se fotografieze cu el. Evident, înainte i-a cerut voie mamei lui, care până la urmă a fost de acord, relatează click.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) 

Damien Hurley s-a născut la 4 aprilie 2002 în Londra, regatul Unit. Este este rezultatul iubirii dintre Elizabeth Hurley și miliardarul Steve Bing (n. 1965 – m. 2020).

Deși după moartea tatălui său ar fi trebuit să moștenească o avere impresionantă, bunicul s-a opus vehement și a câștigat în instanță dreptul de a-i interzice lui Damien moștenirea. Însă Damien nu duce lipsă de bani, având în vedere că mama lui are o avere estimată la 50 de milioane $.

Naomi este ”devoratoare” de bărbați celebri

Evident, și Naomi Campbell are un loc în liga bogaților. Ea deține o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari.

În ciuda faptului că a ajuns la 51 de ani, ea arată la fel de bine ca atunci când avea 20 de ani. În consecință este în continuare curtată și ofertată de marile case de modă. Naomi este recunoscută în industria modei pentru faptul că este o devoratoare de bărbați, pe lista cuceririlor ei figurând Michael Fassbender, Vladimir Doronin, Lenny Kravitz, Gerard Butler, Usher, Tommy Lee, Quincy Jones, 50 Cent, Sean Diddy Combs, Leonardo DiCaprio, Flavio Briatore și Johnny Depp.