News

Naomi Campbell, dezvăluiri despre pierderea părului. Cum și-a revenit topmodelul

nicoleta.ispasescu
December 28, 2018 11:26 AM

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume. Aceasta a dezvăluit cum și-a revenit după pierderea părului. provocată de purtarea extensiilor pe pentru perioade lungi de timp.

Dupa ani de purtat extensii, consecintele asupra podoabei papilare se vad. Naomi Campbell ajunsese să arate îngrozitor.

Folosirea frecventă a extensiilor este un factor important în pierderea permanantă a părului. Anul trecut, Naomi Campbell a fost surprinsă de paparazzi cu zone de pe cap lipsite de păr.

Top-modelul avea părul strâns în coadă, cu o chelie deasupra frunţii, apărută, probabil, în urma perucilor şi extensiilor pentru păr folosite în toată cariera sa.

Naomi Campbell, dezvăluiri despre pierderea părului. Cum și-a revenit topmodelul

Deşi Naomi arată superb la cei 42 de ani, toată atenţia s-a concentrat pe părul său. Aceasta nu este prima oară când părul său stârneşte îngrijorări. Experţii spun că ea ar suferi de un tip de alopecie cauzată de folosirea excesivă a extensiilor de păr.

Supermodelul britanic a folosit extensii ani întregi, întrucât ea are părul ondulat. Alopecia de tracţiune apare atunci când extensiile trag de părul natural, stricându-l, şi afectând linia părului, deasupra frunţii sau pe laterale, unde părul este mai fragil.

Acum, am grijă de părul meu, pentru că l-am pierdut aproape pe tot din cauza extensiilor. Acum sunt mai prevăzătoare şi fac altfel lucrurile”, a declarat ea pentru ES Magazine.

Deşi zonele în care chelise complet s-au regenerat, Naomi spune că poartă în continuare peruci.

„Toată lumea poartă perucă. Nu mai contează. Fac ceea ce vreau sau ceea ce îmi cere job-ul”.

Naomi Campbell nu este singura vedetă care suferă de alopecie: şi Britney Spears, Paris Hilton şi Victoria Beckham ar avea aceeaşi problemă, tot din cauza extensiilor.