Fashion

Naomi Campbell, încoronată Fashion Icon în cadrul Galei Fashion Awards 2019

adelina.duinea
June 27, 2019 16:04 PM

După ce a primit același titlu în Statele Unite, în cadrul Consiliul Designerilor de Modă din America 2018, modelul de origine britanică va fi onorat cu același prestigiu în cadrul Galei Fashion Awards 2019. Evenimentul va avea loc în Londra, la Royal Albert Hall.

Pe aceeasi temaCiara, pentru prima dată pe coperta revistei Vogue Arabia

Naomi Campbell, încoronată Fashion Icon în cadrul Galei Fashion Awards 2019

În 2018, Naomi a fost încoronată Fashion Icon la Premiile CFDA. Anul acesta, Consiliul de Modă Britanică a făcut anunțul pe Instagram.

Pe 2 decembrie, în cadrul ediției de anul acesta a Galei Fashion Awards, Naomi va fi încoronată Fashion Icon pentru contribuția adusă lumii modei.

Nu doar pentru cariera sa în modeling, ci și pentru implicarea în numeroase campanii umanitare, în special în Africa.

Citește și: Modelul Linda Evangelista, de nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

„Este un premiu de suflet pentru mine. Îl primesc de la colegii mei din industrie. De la oameni alături de care am crescut. Aveam doar 15 ani când am început.”

Naomi va fi celebrată pentru munca și pentru afacerile sale de succes prin care a contribuit la dezvoltarea modei în întreaga lume.

„Sunt extrem de bucuroasă și onorată să primesc Premiul Fashion Icon la Gala Fashion Awards de anul acesta. Am muncit mai mult de 30 de ani în industria modei. Am învățat toate nivelurile ei.

Am călătorit în întreaga lume. Am descoperit adevăratul scop al vieții în activim. Iar acum sunt mândră să mă întorc în Londra pentru a primi această recunoaștere.

Mii de mulțumiri tuturor celor care au fost implicați în călătoria mea. Consiliului îi mulțumesc pentru această onoare. Abia aștept să revăd Londra în Decembrie ♥️ ????#FashionAwards #BRIXTONBABY.

Sursă: Vogue