Fashion

Naomi Campbell, pe coperta revistei Vogue Japonia, din luna Iunie 2019

nicoleta.ispasescu
April 20, 2019 12:58 PM

Legendarul supermodel Naomi Campbell apare pe coperta revistei Vogue Japonia, ediția din luna Iunie 2019, ediție care explorează noile standarde diverse de frumusețe.

Fotografiată de către duo-ul celebru Luigi & Iango, Naomi a arătat spectaculos într-o rochie neagră Dolce & Gabbana, asociată cu niște mănuși Amato, evident styling-ul fiind făcut de către Patti Wilson.

În ciuda vârstei pe care o are, 48 de ani, Naomi Campbell este considerată încă, unul dintre cele mai de succes topmodele din lume.

Cu toate acestea, deși tocmai a apărut pe coperta revistei Vogue Japonia, din luna Iunie 2019, topmodelul se confruntă în continuare cu rasismul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@voguejapan ? @anna_dello_russo▫Shot by @luigiandiango▫Hair by @luigimurenu▫Styling by @patti_wilson & makeup by @reneegarnes

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

Naomi Campbell, respinsă într-o campanie din cauza culorii pielii

Supermodelul britanic Naomi Campbell spune că a fost respinsă dintr-o campanie recentă din cauza „culorii pielii” ei.

Supermodelul a vorbit despre asta în Lagos, Nigeria, unde participă la „Arise Fashion Week”, un eveniment care prezintă diversitatea și cei mai buni designeri de modă din toată Africa.

Naomi Campbell a dezvăluit că o campanie de publicitate pe care a realizat-o recent nu a fost prezentată într-o „anumită țară”, deoarece este de culoare.

Modelul  a explicat că, în timp ce industria modei a devenit mai diversă din punct de vedere rasial, progresul este încă necesar pentru a obține șanse egale.

„Încă nu este complet echilibrat. Sunt imaginea unei noi campanii și mi s-a spus că din cauza culorii pielii mele, o anumită țară o să folosească fotografia cu mine”, a mărturisit Naomi Campbell publicației Vogue.

Naomi a mai declarat că experiența recentă a discriminării rasiale a fost o „analiză a realității”. 

În opinia ei, pentru a asigura că industria modei devine mai puțin rasistă, modelele din Africa ar trebui să fie introduse în rețeaua de modă mai largă.