Fashion

Naomi Campbell reacționează la scrisoarea Annei Wintour despre lipsa de diversitate de la Vogue

iulia.statie
July 30, 2020 13:00 PM

Naomi Campbell cere să fie făcute multe schimbări în industria modei.

Pe aceeasi temaAnna Wintour și-a schimbat părerea despre Cardi B după Met Gala

Ce a scris Anna Wintour

Modelul legendar a apărut în emisiunea „Watch What Happens Live with Andy Cohen” unde a fost întrebată despre gândurile sale asupra a ce a avut de spus Anna Wintour despre lipsa de diversitate de la Vogue. În iunie, editorul a transmis o scrisoare către echipa publicației, unde a admis că există un comportament „dureros și intolerat”.

„Aș vrea să încep prin a recunoaște sentimentele voastre și prin a îmi exprima empatia față de mulți de voi, precum și sentimentele pe care le simțiți: durere și furie. Îmi doresc să mă adresez în special membrilor de culoare din echipa noastră, nici nu pot să îmi imaginez prin ce ați trecut în ultimele zile. Totuși, știu că durerea, violența și nedreptatea pe care le vedem sunt prezente de multă vreme.”, a scris Wintour în scrisoarea publicată de Page Six.

„Vogue nu a găsit metodele pentru a lăsa loc editorilor de culoare, scriitori, fotografi, designeri și alți creatori. Am făcut greșeli, am publicat povești sau imagini dureroase ce nu au fost tolerate de anumiți oameni. Pentru acest lucru, îmi doresc să îmi asum responsabilitatea.”, a continuat editorul faimos.

„Sunt mândră de conținutul creat în ultimele zile, dar mai există multe lucruri de făcut. Nu ezitați să mă contactați. O să aranjez moduri prin care putem discuta probleme împreună, dar aștept și părerile și reacțiile voastre până atunci.”, a adăugat Anna.

Ce spune Naomi Campbell despre lipsa de diversitate de la Vogue

Vorbind cu Andy Cohen, Campbell a părut plină de speranță pentru viitorul publicației: „Cred că lucrurile se vor schimba, tu nu? Lucrurile sunt pe cale de a se schimba. Toată lumea credea că îmi place să fiu singura persoană de culoare din cameră. Este clar opusul. Niciodată nu mi-a plăcut acest lucru.”

„Trebuie să se schimbe totul chiar de sus. Spun acest lucru de ani de zile și sunt fericită și recunoscătoare că în sfârșit se întâmplă. Este trist felul în care acest lucru a ieșit la iveală, oamenii au trebuit să își piardă viața și transmit condoleanțele mele fiecărei familii ale acestor victime. Dar trebuia să se întâmple ceva. Această schimbare trebuia să aibă loc.”, a continuat Naomi.