Fashion

Natalia Vodianova şi Antoine Arnault s-au căsătorit. Ţinuta supermodelului a fost suprinzătoare!

Oana Nutu
September 29, 2020 12:38 PM

Dintre toate ţinutele bridal ale vedetelor din ultima perioadă, nu am mai văzut una atât de chic şi de laisser-faire. Fotomodelul Vodianova a ieşit din biserică purtând o rochie semnată Ulyana Sergeenko Couture cu guler crem, cu umeri proeminenţi, uşor ascuţiti și detaliu în talie.

Pe aceeasi temaNatalia Vodianova și Antoine Arnault s-au logodit?

Broderia feminină cusută manual a fost singura strălucire, pata de culoare, în afară de buchetul verde pe care l-a ținut-o strâns în timp ce oaspeții cuplului, dintre care mulți purtau măști de față, i-au îmbrăcat în petale de flori.

Natalia Vodianova şi Antoine Arnault s-au căsătorit. Ţinuta supermodelului a fost suprinzătoare!
Natalia Vodianova şi Antoine Arnault în 19 September 2020 cereceremonie în Paris.

Foarte interesante la această ţinută a miresei sunt mânecile cu extra volum în partea de sus care se pierde pe măsură ce coboară spre încheietura mâinii.

Din păcate nu avem imagini cu ţinuta în întregime, însă ne putem închipui că a fost alcătuită din două piese, cămaşa mai lungă şi fusta midi tip creion toate încadrate de o curea albă în jurul taliei. Probabil că în picioare a purtat o pereche de pantofi tip stiletto, însă şi acest aspect rămâne la nivel de presupunere. Machiajul a fost unul extrem de natural, la fel şi părul.

De cealaltă parte, Arnault purtaa un costul cu o croială imaculată, fără îndoială a lui Berluti, al cărui director executiv este sau a uneia dintre celelalte etichete de lux din cadrul  LVMH.

În acceaşi zi, Natalia a postat pe Instagram imaginea de la ieşirea din biserică alături de mesajul OUI (fr. DA)

 

View this post on Instagram

 

OUI! 💝💝💝

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on

Cuplul trebuia să se căsătorească pe 27 iunie la mănăstirea Saint-Pierre d’Hautvillers, dar data a fost mutată din cauza pandemiei.

Arnault a cerut-o de soţie pe Vodianova în ajunul Anului Nou, iar viitoarea mireasă a împărtășit o poză cu inelul ei de diamant tăiat în pere la 1 ianuarie, cu legenda: Anul acesta a fost frumos și  memorabil. 2020, venim! Abia aștept să sărbătorim anul viitor cu cei dragi @antoinearnault 💑🎩👰🏼

Deși s-ar putea ca nunta să nu fi fost la fel de grandioasă pe cât și-o imaginaseră cei doi care au doi fii împreună, imaginea veselă a mirilor care păşesc în lume ca soț și soție va dura pentru totdeauna.