News

Natalie Portman și Benjamin Millepied au împlinit 8 ani de mariaj! Cum au marcat momentul

iulia.statie
August 5, 2020 16:27 PM

Natalie Portman și Benjamin Millepied au împlinit 8 ani de mariaj, iar pentru această ocazie, Natalie a dezvăluit o fotografie inedită pe social media.

Pe aceeasi temaCele mai reușite 5 colaborări designer-regizor din istoria filmului

Natalie Portman și Benjamin Millepied au sărbătorit 8 ani de căsnicie

Cei doi s-au căsătorit în 2012 în Big Sur, California. Pentru eveniment, aceasta a purtat o rochie albă Rodarte. „Încă este partenerul meu preferat de dans.”, a fost descrierea pe care a folosit-o Natalie pentru a marca momentul emoționant.

 

View this post on Instagram

 

Still my favorite dance partner. #8years

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Natalie Portman și Benjamin Millepied formează un cuplu extrem de discret, dar, totuși, solid. Cei doi își uneau destinele pe 4 august 2012. Aceștia se bucură de doi copii minunați, Aleph, 9 ani și Amalia, în vârstă de 3 ani. Ei s-au cunoscut datorită peliculei ce i-a adus artistei un Oscar, anume ‚Black Swan’.

Nu este singurul film la care aceștia au lucrat împreună. În 2018, vedeta mărturisea că îi place să lucreze alături de partenerul său, făcând o echipă bună și pentru pelicula ‚Vox Lux’. „A fost amuzant pentru că am crezut că el mă cunoaște bine și știe care sunt punctele mele forte, dar și slabe, la dans. El a făcut o coregrafie foarte bună, chiar dacă aveam puțin timp la dispoziție. A fost convenabil, mă cunoștea și este talentat.”

Ce mesaj dur transmitea Natalie Portman la premiile Oscar

Chiar înainte ca evenimentele să fie anulate din cauza pandemiei, actrița a participat la premiile Oscar, unde aceasta a transmis un mesaj extrem de dur. Natalie a purtat o capă ce avea brodat numele fiecărei femei ce nu a fost nominalizată pentru premiul de ‘Cel mai bun regizor’, căci această categorie a fost dominată pentru  a 87-a oară la premiile Oscar de sexul masculin.

Din femeile regizor pe care le-am regăsit pe capa lui Natalie se află: Melina Matsoukas, regizor ‚Queen & Slim’, Kasi Lemmons pentru ‚Harriet’, Lorene Scafaria ce a regizat ‚Hustlers’, Marielle Heller pentru ‚A Beautiful Day in the Neightborhood’ și Alma Har’el, regizor ‚Honey Boy’.