News

Ne-Yo și soția sa, Crystal Smith, divorțează după patru ani de căsnicie

iulia.statie
February 17, 2020 14:02 PM

Ne-Yo a confirmat că el și soția sa, Crystal Smith, au decis să se despartă după patru ani de căsnicie. Cântărețul a anunțat despărțirea într-un episod din podcast-ul lui Alexis Texas, ‚Private Talk’.

Pe aceeasi temaAdele a depus actele de divorț! S-a despărțit de soț la începutul anului

„Încet, dar sigur, va deveni un lucru public faptul că eu și soția mea am decis să mergem înainte și să divorțăm.”, a dezvăluit acesta.

„Nu este un lucru trist, nu o să vorbesc urât de ea. Nu sunt genul acela de persoană. Nu am nimic rău de zis despre aceasta.”, a continuat starul.

Ne-Yo și soția sa, Crystal Smith, divorțează după patru ani de căsnicie

Mai mult, deși divorțează, starul o consideră pe soția sa o „femeie fantastică”.

„Ea este mama copiilor mei și mereu o să o respect. Ne-am dat seama că demonii noștrii nu merg bine împreună și ar fi fost greu să rămânem căsătoriți. Cu aceste lucruri fiind spuse, acesta este finalul unui capitol, nu sfârșitul unei cărți. Cum am zis, ea este mama copiilor mei și o să o iubesc până la moarte. O să formăm o familie pentru totdeauna.”, a continuat acesta.

În timpul podcast-ului, starul a recunoscut că ultima sa piesă, numită „Pinky Ring” a fost inspirată din despărțirea de soție. „Cântecul dezvăluie cum m-am descurcat cu această situație și cum am reușit să merg mai departe, așa cum toți trebuie să o facem.”, a spus starul.

Ne-Yo și Crystal s-au căsătorit în februarie 2016. Fiul lor, Shaffer, s-a născut la o lună după nuntă. În 2018, Roman, cel de-al doilea fiu, a venit pe lume. Artistul mai are doi copii din fosta relație cu actrița Monyetta Shaw, Madilyn, 9 ani și Mason, 8 ani.