Editor's choice

New clothes, new me! Care sunt piesele pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă după perioada de izolare

iulia.statie
June 11, 2020 17:21 PM

În timp ce restricțiile impuse din cauza pandemiei încep să dispară ușor, ne putem întoarce în sfârșit în cafenele, restaurante și la muncă. Totuși, în timp ce sezonul de vară vine cu inspirație de abundență, nu putem uita nici de hainele de care avem nevoie pentru perioada răcoroasă, atunci când, așa cum toți sperăm, poate o să revenim la o normalitate ce seamănă cu aceea pe care am cunoscut-o înainte de coronavirus.

Pe aceeasi temaCele mai cool jachete, pentru sezonul primăvară - vară 2020

Ce piese trebuie să ai în garderobă după perioada de izolare

Indiferent dacă stai acasă sau ieși afară, trebuie să te simți bine cu ce te îmbraci. Așa că dacă ai nevoie de câteva piese statement pentru a îți schimba puțin garderoba, noi îți venim în ajutor!

Casa de modă Chanel este cunoscută pentru bijuteriile extrem de extravagante, iar în colecția de primăvară/vară am văzut tot felul de accesorii ce se completau perfect, dând acel aer stins de bling bling. Apropo, cine nu iubește bijuteriile? Nu se demodează indiferent de sezon.

O altă piesă statement în care poți să investești este un palton de toamnă/iarnă. Alege unul subțire pentru temperatura blândă de toamnă și unul gros pentru vremea răcoroasă. Combinația dintre liniile clasice ale design-ului și extravaganța pe care ți-o oferă nu poate da greș niciodată. Dacă ești genul wild, alege unul cu un print inedit sau blană.

Nu doar că exprimă ‚I mean business’, dar costumul poate fi purtat atât la evenimente, cât și la muncă. Alege o bluză din aceeași nuanță sau una apropiată și nu uita de accesorii atunci când treci de la un moment office la unul în care te distrezi.

Dacă până acum ai fost obișnuită cu ochelarii cu lentilă neagră, încearcă unii cu o lentilă în altă culoare, de preferabil maro, ce vine bine chiar și la outfit-urile tale dintr-o singură nuanță.

Combinația perfectă dintre confort și stil o reprezintă bocancii. Colecția de debut a lui Daniel Lee pentru Bottega Veneta a conținut bocancii prezentați ca piese statement, devenind imediat una dintre cele mai adorate tipuri de încălțăminte.

Mai există cineva care în 2020 nu poartă un blazer ca o rochie? Acest stil versatil te poate scoate din impas la un eveniment glamuros, însă, încearcă să îi aduci un twist modern, cum ar fi un element cu touch glittery sau alege o piesă cu decupaje fanteziste.

Încă ești nehotărâtă cu privire la look-urile pe care o să le porți la un viitor date? Caută o fustă cu aplicații inedite și combină ținuta cu un pulover pentru a o condimenta puțin.

În colecția Dior resort 2020, blugii prespălați au fost o piesă IT, așa că în acest sezon vom vedea tot mai multe fuste, rochii sau salopete cu acest imprimeu perfect pentru o ținută casual.

Cămașa albă a fost, este și o să rămână mereu în tendințe, cu un design curat și o formă perfectă, potrivită pentru orice tip de look. Dacă îți dorești să ieși din zona office, alege o cămașă cu umeri bufanți.